Bitcoin platformundan önemli güncellemeler
Bitcoin platformundan önemli güncellemeler

CoinMarketCap artık Kind tokenleri kabul ediyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

3 Ağustos’ta, önde gelen bir kripto para veri takip sitesi olan CoinMarketCap, Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve fiat ödeme yöntemlerini kabul etmenin yanı sıra reklamlarda bir ödeme şekli olarak Kind tokenleri kabul edeceklerini açıkladı. CoinMarketCap son kullanıcı deneyimini ve reklamlarını, kripto para biriminde en doğru ve en uygun verileri sürekli olarak sağlamanın dışında en iyi uygulamalarla optimize edecek.

CoinMarketCap artık reklamlar için Kind tokenleri kabul edecek

CoinMarketCap reklamlarla desteklendiğinden, şirket reklam taktiklerini sürekli olarak geliştirmeyi ve son kullanıcının gereksinimlerini karşılamayı amaçlıyor. Site bu süreçte, emekleme aşamasında olan ve hızla ilerleyen birçok ilginç reklam tabanlı Blockchain projesi bulduklarını iddia ediyor. CoinMarketCap konuya yönelik şunları söyledi:

Reklam stratejimizi geliştirmeye ve kullanıcılarımızın ihtiyaçlarını anlamalarına yardımcı olmaya devam ettikçe, çok sayıda reklamcılığa dayalı Blockchain projesi geliştirdik. Çoğunlukla kendi artılarını ve eksilerini araştırırız ve kullanıcılarımızın reklamları daha iyi bir şekilde deneyimlemelerine ve hatta gelecekte reklamcılık ekosistemlerinin bir parçası olarak ödüllendirilmelerine nasıl yardımcı olabilecekleri konusunda aktif gözlemcileriz. Şu anda bile, reklamcılığa dayalı Blockchain projesi alanı çevresinde her zaman harika fikirler ve uygulamalar arıyoruz.

Kind ağı kullanıcılara neler sunacak?

Mevcut dijital reklam endüstrilerinin aksine, Kind ağı aşağıdakileri sunacak:

  • Kind Ads, e-posta pazarlaması aracılığıyla kullanıcılara hitap eden reklamlar gösterecek.
  • Kullanıcılar, verilerinin nasıl kullanılacağını tam olarak belirleyebilecek.
  • Yayıncıların abonelerine doğrudan reklam verenlere kolayca satış yapmalarına izin verilecek.
  • Reklam verenler, yayıncıları abone kalitesine göre bulabilir ve kampanyaları güvenle kullanabilir.

CoinMarketCap, Kind projesinin hem reklam verenler hem de kullanıcılar için maliyet ve erişim açısından bir kazan-kazan durumu sağlayacağını düşünüyor. Kind’in teklifinin bir parçası olarak, kullanıcılar ayrıca kendi verilerinin ve kişisel ilgi alanlarının bir üst segmentine sahip olabilir. Nihayetinde Kind, internetin müdahaleci ve zararlı reklamlardan arınmış olmasını sağlamayı amaçlıyor.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin