CoinList, yeni fonlama ile birlikte 1,5 milyar dolar piyasa değerine ulaştı
CoinList, yeni fonlama ile birlikte 1,5 milyar dolar piyasa değerine ulaştı

CoinList, yeni fonlama ile birlikte 1,5 milyar dolar piyasa değerine ulaştı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para listeleme platformu olarak bilinen CoinList, yeni bir fonlama turunda 100 milyon dolar topladı. Başarılı bir fon turu geçiren borsa, 1,5 milyar dolara ulaşan değere sahip oldu.

CoinList, ön satış varlıklarının listelendiği ve aynı zamanda kripto paraların satıldığı yer olarak karşımıza çıkıyor. Ön satışlar sayesinde birçok yatırımcının sıklıkla kullandığı bir platform. Ayrıca kripto para birimlerine ticaret imkanı sunan işletme, günlük 6 milyon doların üzerinde işlem hacmine sahip.

DFG Capital Management, Fenbushi Capital, GoldenTree Asset Management, Accomplice VC ve Agman Partners, Alphemy Capital, Taavet+Sten, Continue Capital, CMT Digital ve Metaplanet ile birlikte finansman turu birlikte başarılı şekilde yönetildi.

CoinList CEO’su Graham Jenkin verdiği bir röportajda, anlaşma gereği Agman’ın kurucusu ve CEO’su Scott Silverman’ın da CoinList’in yönetim kuruluna katıldığını belirtti.

Coinlist, son yılların yükselen platformu

CoinList, 2017 yılında kurulan San Francisco merkezli bir platform. Kripto dünyasına yeni tokenları listeleyen bir işletme. Şirket, Solana, Dapper Labs ve Filecoin gibi önemli projelerin piyasaya kazandırdı. Ayrıca 2020 yılında şirket, saklama ve stake etme hizmetlerini sunan bir kripto borsası CoinList Pro’ya start verdi.

İşletmenin çalışan sayısı sadece 75 kişi. Ancak CEO Jenkin, bu sayının 1 sene içinde ikiye katlamak istediğini belirtti. CoinList CEO’su Graham Jenkin,

“Kripto protokollerinin hızla yenilik yapmasına, topluluklarını oluşturmasına olanak sağlayacağız. Yönetim ve karma gibi ürünler aracılığıyla uzayda benimsenmesine odaklanıyoruz.”

theblockcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin