Bittrex yeni kripto ticaret platformunu başlattı
Bittrex yeni kripto ticaret platformunu başlattı

Bittrex yeni kripto ticaret platformunu başlattı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bittrex, yeni kripto ticaret platformunu başlattı. ABD merkezli kripto para borsası Bittrex International, Blockchain adası Malta’da başlatacağı yeni bir kripto ticaret platformunun lansmanını duyurdu. Platformun en önemli özelliği, token listelerinin onaylanması için daha akıcı bir sürecin geliştirilmesi olarak gösteriliyor. Yapılan açıklamaya göre onay süreci aylar yerine haftalar içinde sonuçlanacak.

Bittrex, yeni kripto platformuyla hangi yenilikleri getirecek?

Bittrex CEO’su Bill Shihara şöyle söyledi:

Bittrex International’ın güvenilir, güvenli ve gelişmiş işlem platformu, teknolojimizle entegre, daha verimli bir token listeleme süreci getirecek. Bu platform, uluslararası ortaklarımız ve müşterilerimiz için en yeni, en yenilikçi Blockchain projelerini hızlı bir şekilde kolaylaştıracak. Çünkü, ekiplerin teknoloji ve iş geliştirmede zaman ve para yatırımı için daha önemli olduğuna inanıyoruz. Ayrıca Bittrex International, tıpkı Bittrex.com gibi bir listeleme ücreti talep etmeyecek.

Yeni plaform, Malta Sanal Finansal Varlıklar Yasası (VFA) dahil olmak üzere Avrupa Birliği ve Malta Hükümeti tarafından oluşturulan düzenleyici çerçeve içerisinde faaliyet gösterecek.

Bittrex, bir süre önce müşteri tabanını genişletmek ve hizmetlerini bir fiat ağ geçidi arayan yeni kripto yatırımcılarına açmak için fiat-to-kripto çiftlerini tanıttı.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin