Coincheck Borsası, hizmetlerini yeniden sunmaya başlıyor
Coincheck Borsası, hizmetlerini yeniden sunmaya başlıyor

Coincheck Borsası, kripto para ticaretine tekrar başlıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Monex Grubu’nun satın aldığı Japon kripto para borsalarından biri olan Coincheck Borsası hizmetlerini yeniden sunmaya başlıyor. Borsa yeni hesap oluşturma, ticaret, mevduat ve para çekme işlemlerini tekrar başlatıyor.

Coincheck Borsası, hizmetlerini yeniden sunmaya başlıyor

Coincheck, Ocak ayında hackerlar tarafından saldırıya uğrayan bir kripto para borsası. Coincheck’in bu açıklamasıyla, Monex kullanıcıları da bazı kripto para yatırma ve satın alma işlemlerine başlayabilir. Borsa konuya yönelik şu açıklamayı yapıyor:

Burada, Coincheck’in yeni hesap açılışları ve müşterilerin bugün bazı kripto para birimleri hizmetlerini depolayıp satın aldığını açıklamaktan dolayı gurur duyuruyoruz.

Monex, yerel düzenlemelere tam uyumlu bir şekilde borsayı yeniden başlatmayı planladığını belirterek, Nisan ayında yaklaşık 33,5 milyon dolar karşılığında Coincheck’i satın aldı. Ocak ayında hackerlar, yaklaşık 534 milyon dolar değerinde Coincheck’ten kripto para çaldı.

Cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin