29 Eylül Bitcoin Cash (BCH) ve Dash (DASH) fiyat analizi
29 Eylül Bitcoin Cash (BCH) ve Dash (DASH) fiyat analizi

Bitcoin Cash 30 Ekim fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin Cash 30 Ekim fiyat hareketleri için önemli detayları şu şekilde özetledik:

  • Bitcoin Cash dün geçen haftanın önemli desteği 440 doları kırarak 414 dolara kadar geriledi.
  • Sonrasında 415 dolar seviyesinde saatlik kapanışlar görülen BCH/USD paritesinde gün sonuna doğru hafif yükselme hareketleri görüldü.
  • Yeni gün ile birlikte hızlanan yükseliş hareketi BCH’nin 5 dolar prim yaparak 420 dolara kadar yükselmesini sağladı.

Bitcoin Cash son 24 saatte ise dolar karşısında şu an yaklaşık yüzde 4,5 oranında değer kaybettiğini görüyoruz. Bu kayıp BCH/BTC çiftinde yüzde 2,5 civarında gerçekleşiyor.

Bitcoin Cash 30 Ekim fiyat hareketleri

Bitcoin Cash geçtiğimiz hafta 440 dolar çevresinde fiyatlanırken, mevcut momentumda bu seviyenin üzerine çıkamadığını gördük. Yeni hafta ilk günündeki toplu fon çıkışından dolayı ise yaklaşık yüzde 6 oranında düşüş yaşayan Bitcoin Cash, 415 dolarda destek bulduktan sonra yükseliş eğilimi göstermeye başladı.

Şu anki fiyat hareketlerine baktığımızda ise mevcut toparlanmanın yeterince alıcı bulamadığını görüyoruz. Öyle ki fiyat 420 dolar seviyesini geçme konusunda zorluk yaşıyor.

Eğer 420 doların üzerinde bir kapanış olursa bu BCH için tetikleyici olabilir. Ve toparlanma hareketinde Bitcoin Cash’in 430 dolara kadar yükselişine şahit olabiliriz.

Aşağı yönde ise dün teyit edilen 415 dolar seviyesi önemli bir destek rolü oynayacağından, BCH/USD paritesinin bu seviyeye doğru yönelmesi durumunda fiyat hareketleri dikkatle takip edilmeli.

Bitcoin Cash için önemli teknik göstergeler

Bitcoin Cash dolar karşısında 420 dolara doğru yönelim gösterirken saatlik MACD’nin pozitif bölgede alıcılı bir sinyal verdiğini gördük. Ancak yazım esnasında görülen bir dizi gerileme MACD’nin sinyalinin zayıflamasına neden oluyor.

Diğer yandan stokastik göstergenin aşırı alım bölgesinde yatay seyrettiğini görüyoruz. Bu bölgeden aşağı yönlü eğilim, BCH paritesinde bir miktar gevşemeyi işaret edebilir.

Ayrıca RSI ve CCI düşük seviyeleri ile trendin zayıf olduğunu gösteriyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin