Uzun bir aranın ardından Coincheck, NEM alım satımına başladı
Uzun bir aranın ardından Coincheck, NEM alım satımına başladı

Coincheck, 10 ay aranın ardından NEM alım satımına başladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Uzun bir aranın ardından Coincheck, NEM alım satımına başladı. Geçtiğimiz günlerde yeniden NEM (XEM) listelemeye başlayan Japon kripto borsası Coincheck, platformun harici bir “güvenlik uzmanı” tarafından yeniden yapılandırılmasının ardından NEM (XEM) tokeni için alım satıma başladığını duyurdu.

Bu yılın ocak ayında Coincheck, 534 milyon dolar değerinde bir NEM hackinin ardından pek çok eleştirinin hedefindeydi.

Coincheck, NEM felaketinin ardından güvenliğe yatırım yapıyor

Coincheck’in bu son gelişmesi ve “Japan Security Association”a katılması borsanın “imajını yenilemeye hazır olduğunu” ortaya koyuyor. NEM işlemlerinin yanı sıra, platform ayrıca Ethereum (ETH) ve Lisk (LSK) için de destek sağladı.

Coincheck açıkladı:

NEM, Ethereum ve Lisk üzerindeki işlemler ve teknolojik güvenlik, harici uzmanlarla iş birliği yoluyla doğrulandı.

Coincheck hem Japonya Siber Güvenlik Birliği (JNSA) hem de Japonya’nın Sanal Döviz Borsası Derneği (JVCEA) üyesidir.

Bununla birlikte Coincheck, müşterilerinin varlıklarını korumak ve kara para aklama (AML) politikasını ele almak için kendi kendini düzenleyici bir kurum olarak faaliyet gösterecek.

Ocak ayındaki hack olayının ardından Japonya’nın mali gözlemcisi olan Financial Services Agency’den (FSA) 8 Mart’ta bir iş geliştirme kararı aldı.

FSA, “şiddetli” reformlar, AML ve terörle mücadele finansmanı (CFT) önlemlerini ve her bir kripto teklifine ilişkin riskler için gözden geçirilmiş değerlendirme kriterlerini talep etti.

Monex’in ekim ayı sonlarında yayınlanan mali sonuçları, Coincheck’in Q3 2018’de yüzde 66’lık bir düşüş yaşadığını ortaya koydu. FNNews, Monex’in bugün “normalleşmeye olan bağlılığını” “açıkça ortaya koyduğunu” söylüyor.

30 Ekim’de Monex, yeni hesap açmak ve Coincheck’te sınırlı işlem gerçekleştirerek Bitcoin (BTC), Ethereum Classic (ETC), Litecoin (LTC) ve Bitcoin Cash (BCH) satın almak için yeniden açıldığını duyurmuştu.

CoinMarketCap’e göre, Coincheck’in açıklamasından bu yana 24 saat içinde NEM, yüzde 6,18’lik bir artış gösterdi ve 0,11 dolardan işlem görüyor.

cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin