CoinCalculators ile tanışın.
CoinCalculators ile tanışın.

Madenciler için dev hizmet: CoinCalculators ile kazanç hesaplamak çok kolay

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Son zamanlarda madencilik kazançları azalsa da, GPU veya ASIC madenciliği yapıyorsanız yeni ve kârlı coinlere göz atmak iyi bir fikir olabilir. Sizi CoinCalculators ile tanıştıralım.

CoinCalculators
CoinCalculators

Madenciler için pek çok kârlılık hesabı yapılabilen bu hizmeti denemek ve yeni ve ilginç şeyler araştırmak yararınıza olacaktır. 300 kripto paraya yakınını izleyen uygulama, daha yaygın AMD ve Nvidia GPU’ların yanı sıra S9, L3 + ve D3 ile önceden ayarlanmış ASIC madencileri ve GPU madencileri için yaratılan kârlılık hesaplayıcılarını kullanabilirsiniz.

Tabii ki her algoritma için kendi tahmini de yapabilirsiniz. Bu nedenle, yalnızca hızlı bir kontrol için yardımcı olsalar da, yalnızca hazır ön ayarlarla sınırlı değilsiniz.

CoinCalculators Dual Mining hesaplayıcısı da içeriyor

Ayrıca bir Dual Mining kâr hesaplayıcısı da sistemde mevcut. Ancak işlevselliği biraz sınırlı. Bunun yanı sıra, madencilik için en kârlı coin’i bulmak artık pek de zor değil. CoinCalculators sayesinde bireysel kârlılık hesabı yapılabiliyor.

Uygulama şu an Google Play Store‘da indirilebilir durumda. Şimdilik maalesef iOS sürümü yok.

cryptomining-blog

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Samsung Halong Mining için ASIC çipleri üretiyor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin