Coinbase'in yeni hedefi Wall Street elitleri
Coinbase'in yeni hedefi Wall Street elitleri

Coinbase’in yeni hedefi Wall Street

service service
Share

Share This Post

or copy the link

ABD’deki en popüler kripto para ticaret platformu olan Coinbase’in yeni hedefi Wall Street. San Francisco merkezli şirket, kurumsal yatırımcıları Coinbase platformuna çekmek için çeşitli araçlar geliştiriyor.

Coinbase’in yeni hedefi Wall Street elitleri

Bu çeşitli araçlar, yatırımcıların büyük miktarlarda kripto para depolayabildikleri saklama hizmetlerini ve ayrıca müşterilerine borç para kullanmalarını sağlayan risk yönetimi ve marj ticareti gibi gelişmiş işlem yeteneklerini içeriyor. Bazı ürünler herkese sunulacak, çoğu ürün ise sadece kurumsal müşterilere odaklanacak. Coinbase Prime adı verilen, kurumsal müşterilere odaklanacak hizmet, borç verme, marj finansmanı ve borsa dışı alım satım işlemlerini de sunacak. Coinbase, dijital varlıkların 20 milyar dolardan fazla olduğunu ve yatırımcılara en az 10 milyon dolarlık mevduat yatırım hizmeti vereceğini duyurdu.

Coinbase, 3 yıl önce bir apartman dairesinde kuruldu

Sadece üç yıl önce, Coinbase tek odalı bir apartman dairesinde faaliyet gösteriyordu ve geçen yıl kripto para ticaretine olan ilginin patlamasıyla,  Coinbase milyar dolarlık şirkete dönüştü. Coinbase şimdi kurumsal yatırımcılar ile çok daha büyük bir büyüme hedefliyor. Ayrıca, Coinbase’in artık Andreessen Horowitz ve New York Borsası gibi destekçilerden aldığı 200 milyon dolardan fazla fonu var. Coinbase Institutional’ın başkan yardımcısı olan Adam White, Coinbase yatırım fonlarını ve Wall Street’in elitlerini kazanmayı umuyorsa, hizmetinin güvenilir olduğunu kanıtlaması gerektiğini söyledi.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Webchaat

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin