461 milyon dolarlık Bitcoin transfer edildi! Yükseliş sinyali mi?
461 milyon dolarlık Bitcoin transfer edildi! Yükseliş sinyali mi?

Coinbase’deki satış emirleri seviyesi BTC’de büyük bir düşüş işareti mi? Analist görüşleri ikiye ayrıldı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para traderı  Jacob Canfield’e göre, limitli satış emirleri, Bitcoin (BTC) fiyatının 10.000 dolardan 7.700 dolara düştüğü Eylül ayındaki seviyelere yükseldi:

Coinbase’de limit, Eylül ayındaki büyük düşüşten önceki seviyelerde. Bu Kâr alımlarının iyi bir işareti ve sağlam bir satış sinyali. Buna genellikle fiyatı artırmak için Bitmex’te sahte emirler eşlik ediyor.

Bitcoin fiyatı 27 Ekim’e kadar kademe değiştirmeye çalıştı, ancak nispeten yüksek bir volatilite seviyesiyle net bir kısa vadeli eğilim gösteremedi.

Satış baskısının artışıyla Bitcoin (BTC) fiyatı, derin bir düşüş grafiği oluşturabilir mi?

Teknik analistler, kripto para piyasalarının son görünümü konusunda fikir ayrılığına düşüyorlar.

Bitazu Capital partneri Mohit Sorout da dahil olmak üzere bazıları, Bitcoin’in geçtiğimiz hafta boyunca 9,200 dolar destek seviyesinin altını birkaç kez denediğini ancak alım emirlerindeki istikrarlı bir artışın destek alanını güçlendirdiğini söyledi.

Bununla birlikte, Mayne gibi diğer traderlar, Bitcoin kısa vadeli trendinin kararsız kaldığını ve büyük bir hareketin muhtemel olduğunu belirtti. Trader, “Bitcoin fiyatı, kritik destek alanı 9.200 doları savunamazsa,  muhtemelen hızlı şekilde 8.000 dolar bandı ortalarına gerileyebilir ve oradan da bir kez daha 7.700 dolar seviyesini test edebilir” şeklinde bir görüş bildirdi.

BTC chart

Belirsizlik artıyor, ancak bu önemli bir dönem

Temel olarak, önümüzdeki günlerde trader’lar Bitcoin fiyatının, yıl sonuna kadar  yönünü tayin edebileceğini tahmin ediyor.

Kripto para teknik analisti Josh Rager, BitMEX’teki fonlama oranındaki artışın gösterdiği gibi, yatırımcıların çoğunun artan bir şekilde yükselişe yöneldiğini söyledi.

“Fonlama oranı bir gecede büyük bir artış gösterdi; bu, işleme girenlerin long pozisyon açtığı anlamına geliyor. Ve bu kesinlikle benim yükseliş tarafında kalmamı sağlıyor. “

BitMEX ve ana marjin ticaret platformlarındaki sözleşmeler bir tarafa doğru yöneldiğinde, sık sık BTC’yi ters tarafa yönlendiren sözleşme tasfiyesi aşaması meydana gelir.

u.today


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 Comment

  1. Thanks very nice blog!

    Reply
Bizi Takip Edin