2021'in başında patlaması beklenen 5 kripto para birimi - Tanınmış trader açıkladı
2021'in başında patlaması beklenen 5 kripto para birimi - Tanınmış trader açıkladı

Analist görüşü: “2015 altcoin sezonuna benzer koşullar oluşmaya başladı”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

2018’in tamamını kapsayan uzun bir düşüş trendi sonrasında, kripto para piyasası 2019 boyunca artış gösterdi. Ancak, Bitcoin fiyatı, çoğu altcoin ‘lerin yükselişini geciktirerek neredeyse yılın tamamından daha hızlı bir oranda arttı.

Birçok insan bu olası altcoin sezonunun ne zaman başlayabileceği konusunda spekülasyonlar yapıyor. 2015 hareketine dayalı bir tahmin yaparsak, yıl sonu gelmeden önce altcoinler artmaya başlayabilir.

Kripto para trader @888velvet, 2015 Bitcoin boğa rallisi sırasında Bitcoin fiyatı ile altcoin piyasa değeri arasındaki ilişkiyi, maksimum finansal getiri noktasını vurgulayarak açıkladı.

https://twitter.com/888Velvet/status/1191545978786107392

Şu anki hareketle bir karşılaştırma yaparak, çok yakınız ya da çoktan bu noktaya gelmiş gibiyiz. Kısa bir süre sonra artış hızlanabilir ve sonunda BTC’den daha hızlı artabilirler. Her iki harekete de yakından bakalım ve benzerliklerini karşılaştıralım.

Bitcoin ve altcoin 2015 görünümü

Altcoin sermayesi, BTC fiyatının 2 Kasım 2015 tarihinde 504 dolara yükselmesinden sonra düşüş eğiliminin sonuna gelindiğini işaret etti.

Tweet’in “Maksimum finansal fırsat noktası” ile işaretlenen bu noktadan sonra, altcoin sermayesi aynı yılın Ağustos ayına kadar yüzde 1350 arttı.

Bu aynı dönemde yüzde 104 artış kaydeden Bitcoin yükselişinin düşük kalmasına neden oldu.

Altcoin Market Cap

Bitcoin ve altcoin 2019 görünümü

Mevcut harekette altcoin sermayesi, 24 Eylül’de ulaştığı seviyeyle aşağı yönlü bir hareketin sona ermesine neden olmuş olabilir.

Ancak Bitcoin fiyat hareketi aynı konumda değil, çünkü fiyat daha yüksek bir seviye yerine daha düşük bir fiyat seviyesine ulaştı.

Daha sonra, 25 Ekim’deki artış sırasında, Bitcoin ve altcoin sermaye miktarları aynı yönde ilerleyerek, BTC’deki fiyat artışlarının altcoinlerde de aynı olabileceği muhtemel bir yakınlaşmaya işaret ediyordu.

Eğer önceki fraktal yeniden çalışırsa, altcoinler ivme hızı kazanmadan ve BTC’yi geçmeden önce BTC, daha yüksek bir zirve seviyesine ulaşabilir.

2017 Altcap Movement

beincrypto


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin