Coinbase’de listelenme yarışında TRON, Ripple’ı geçecek mi?
Coinbase’de listelenme yarışında TRON, Ripple’ı geçecek mi?

Coinbase’de listelenme yarışında TRON, Ripple’ı geçecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Hiç şüphesiz kripto parayla ilgili borsa platformları söz konusu olduğunda, Coinbase mutlak liderdir. Bu platform, tüm dünyadaki kripto yatırımcıları arasında en çok tercih edilen ve 8 milyar dolarlık piyasa değerine sahip olan bir banka haline geldi. Coinbase’in sahip olduğu ve verebileceği güvenilirlik ve doğrulama inkar edilemez. Bu kesin olarak, kripto para birimlerinin bu borsaya çok ilgi göstermesinin nedenlerinden biri. Peki Coinbase’de listelenme yarışında TRON, Ripple’ı geçecek mi?

Coinbase’de listelenme yarışında TRON’un Ripple’ı geçebileceğini gösteren nedenler

Coinbase’de listelenmek için çok uğraşan kripto paralardan biri de Ripple. Evet, Ripple bir para birimi olarak büyümek için şaşırtıcı stratejiler yarattı ve tabi ki de geçerlilik kazanmak için çok uğraştı. Şimdi de TRON’un Coinbase’de Ripple’dan önce listeleneceği yönünde söylentiler var. Bunun gerçekten doğru olduğuna inanmak için her iki kripto parayı da inceleyelim. TRON’un Coinbase yarışında Ripple’ı geçebileceğini gösteren nedenler:

1- Coinbase’nin tercihi yüksek işlem hacmi

Coinbase, platformunda listelenmek için tokenler bir seçim kriteri yönetir. Bunlardan biri de paranın işlem hacmidir. Her ne kadar TRON şu an piyasa listelerinde 9. sırada görünse de, hacmi ana rakibi Ripple’dan daha iyi. Nitekim TRON 784,2 milyon dolarlık bir işlem hacmini yönetmekte. Bu rakam 251,5 milyon dolarlık işlem hacmine sahip olan Ripple ile karşılaştırıldığında önemli ölçüde daha büyük. Bunun yanı sıra, bir bütün olarak piyasada düşüş eğilimi gözükse de, TRON son yedi günde sadece %10,9’luk bir artışla zirveye çıkmaya devam ediyor.

2- TRON’un New York’ta bir ofis açmayı planlaması

Kripto para borsası platformu ile aynı yerde merkezinin olması, bir kripto para birimi için çok yararlı bir gerçek olabilir. Bu TRON’un tam olarak yapmak istediği şey. Her şey, TRON’un New York’ta bir ofis açmayı planladığını gösteriyor. New York Coinbase’in merkezinin bulunduğu yer. TRON’un kurucusu Justin Sun, Coinbase, Circle ve Gemini gibi kripto para borsaları ile işbirliği yapmak için yorulmadan çalıştıklarını açıkladı.

3- Coinbase Feng Li ilişkisi

Coinbase’nin ilk yatırımcılardan biri olan Feng Li, TRON’un en kritik yatırımcılardan biri. Bu durum TRON’u Ripple’dan avantajlı bir konuma sokuyor.

4- TRON’un ana ağ lansmanı

Tüm kripto para sektörü uzun zamandır TRON’un ana ağ lansmanının gerçekleşmesini bekliyor. Uzmanlara göre TRON’un kendi Blokchain’ine geçişi TRX fiyatlarını ciddi şekilde etkileyebilir. İddialı girişimle TRON, kripto para kullanıcılarına daha güvenli ve ölçeklenebilir bir platform sunmayı vaat ediyor.

Sonuç

Yine de, TRON’un Ripple’dan daha erken bir zamanda Coinbase’de listeleneceğini belirtmek için erken. Ama gerçek şu ki TRON Coinbase yarışında Ripple’ı geçebilir. İki kripto paranın mevcut manzarası bu durumu doğrular nitelikte. Tüm stratejiler iyi bir şekilde konuşlandırılmış gibi görünüyor ve her şey TRON’un doğru yolda olduğunu gösteriyor.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Globalcoinreport

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin