5 Eylül Steem ve Compound fiyat analizi

Güney Kore’nin en büyük borsası, beş kripto parayı platformundan çıkarıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

21 Mayıs’ta Güney Kore’nin en büyük kripto para borsası olan Korbit, kendi resmi sitesi üzerinden Dash, Monero (XRM), Zcash (ZEC), Augur (REP) ve STEEM tokenlerinin alım ve satımının durdurulduğunu açıkladı.

Güney Kore’nin en büyük borsası Dash, Monero, Zcash, Augur ve STEEM’e veda ediyor

Korbit tarafından yapılan açıklamaya göre, bu diğer dijital varlıkların kademeli olarak iptal edilmesiyle gerçekleştirilecek. Ancak müşteriler Ripple (XRP), Bitcoin Cash (BCH), Litecoin (LTC) vb. kripto para birimlerini kullanmaya devam edebilecek. Korbit tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer almakta:

Sistemi geliştireceğiz ki daha uygun bir şekilde çeşitli varlıkların ticaretini yapabilin. Ancak kripto para hakkında herhangi bir kesinleştirilmiş geri dönme tarihi olmadığından varlığınızı korumanız adına elinizdekileri satmanızı veya çekmenizi tavsiye ediyoruz.

Korbit tarafından yapılan açıklamaya göre, 28.05.2018 tarihinde 03:00 itibariyle kripto para alım işlemleri durdurulacak. 06.06.2018 tarihi ve 15:00 itibariyle de kullanıcıların kripto para satışı yapması durdurulacak. Bu karardan etkilenen kripto paraların borsaya tekrar ne zaman geri döneceği hakkında ise kesin bir tarih belirtilmiyor.

Bu duyuru, kripto paraların şu anki fiyatını etkilemiş görünüyor

Bu duyuru, kripto paraların şu anki fiyatını etkilemiş görünüyor. Yazım sırasında, Dash %5 oranında düşüşle 376 dolardan, ZEC %6,65 oranında bir kayıp ile 323 dolar seviyelerinden, XMR %6 oranında düşüşle 186,7 dolar seviyelerinden, REP ise %6,4 oranında düşüş ile 49 dolar seviyelerinden işlem görmekte. Durumdan tek etkilenmeyen kripto para ise %4 oranında  artış gösteren STEEM’dir.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin