Coinbase’de Bitcoin ticaretine büyük hazırlık yapılıyor
Coinbase’de Bitcoin ticaretine büyük hazırlık yapılıyor

Coinbase’de Bitcoin ticaretindeki büyük artış!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın en büyük kripto para ticaret platformlarından biri olan Coinbase, sessizce ticaret hacminde büyük bir artış için hazırlanıyor. Coinbase’de Bitcoin ticaretindeki büyük artışın birkaç nedeni var.

Coinbase, tam zamanlı mühendislik personelinin boyutunu iki katına çıkardı

New York Başsavcısı Eric Schneiderman’ın borsalara yönelik devam eden soruşturmasına bir cevap olarak, Coinbase, bazı önemli şirket verilerini açıkladı. Verilere göre Coinbase, tam zamanlı mühendislik personelinin boyutunu iki katına çıkardığını ve platformun kodunun çoğunu elden geçirdiğini belirtti. Coinbase bu hafta yayınlanan belgenin kamuya açık bir versiyonunda, şunları söyledi:

Bu çabalar ve diğerleri, işlem kapasitemizde yıllık yüzde 1.000 oranında bir artış sağlamamıza izin verdi. Müşterilerimizin beklediği en yüksek güvenlik standartlarını sağlarken önümüzdeki aylarda mevcut kapasiteyi tekrar ikiye katlamayı ümit ediyoruz.

Coinbase, platformda 150 milyar dolarlık varlık sattı

Şirketin COO’su Asiff Hirji, kripto paralar ve onların temel teknolojisi Blockchain‘e ciddi bir talep olduğu için bu çabaların gerekli olduğunu vurguladı. Hirji CNBC’ye verdiği demeçte şunları söyledi:

Önümüzdeki birkaç ay içinde bunu görmeyi dört gözle beklerken, müşterilerimizin beklediği en yüksek güvenlik standartlarını koruyoruz. Daha fazla insan bunun temel olduğunu ve kriptoda çalışan uygulamalar oluşturmak için en iyinin bu olduğunu fark etmeye başlıyor.

Asiff Hirji ayrıca, New York Times’ın Perşembe günkü, Goldman Sachs’ın bir Bitcoin ticaret masası başlatmak istiyor haberine işaret ederek, Coinbase’in de piyasaya girecek daha fazla kurumsal para için hazırlandığını belirtti. Belgede Coinbase, platformda 150 milyar dolarlık varlık sattığını ve 225 milyon dolarlık bir fon aldığını açıkladı.

Coinbase’de Bitcoin ticaretine büyük hazırlık yapılıyor

Bunun dışında, personel sayıları da açıklandı ve şirket 300’den fazla yeni tam zamanlı çalışanı işe aldı. Şirket Coinbase için çalışan bin kişiye sahip. Şirket kripto ticaretinin hızla büyümesine ayak uydurmak için işini hızla ayarladı. Şirket büyüdükçe, bazı müşteriler site kesintileri ve müşteri desteği konusunda şikayette bulunmak için Reddit gibi sitelere başvurdu.

En büyük kripto para birimi olan Bitcoin, geçtiğimiz yıl yüzde 1.300 oranında arttı ve Aralık ayında 20 bin dolara yükseldi. Coinbase, platformun tamamen işlevsel olduğu ve sorunsuz çalışma süresi olarak bilinen işlem süresini artırdı. Coinbase, platformun kullanıcılarına 1 Ocak’tan bu yana yüzde 99,97 oranında kesintisiz çalışma süresi sağladığını açıkladı. Ayrıca Nisan ayında yüzde 99,99 oranında kesintisiz çalışma süresi elde etmekten gurur duyduğunu söyledi.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

No1geekfun

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin