Verge’den önemli ortaklık haberleri gelmeye devam edecek
Verge’den önemli ortaklık haberleri gelmeye devam edecek

Verge’den önemli bir ortaklık daha! Verge yatırımcılarını neler bekliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Affiliate pazarlamasını web reklamlarına yönlendiren bir çevrimiçi reklam ağı olan TrafficJunky, bugün erken bir tarihte Verge (XVG) ile olan bağlantılarını açıkladı. Firma, 7 Mayıs tarihinden itibaren TJ platformunda ödeme olarak XVG’yi resmi olarak kabul etmeye başlayacak. Verge’den önemli bir ortaklık haberi daha gelmesi, Verge yatırımcılarını sevindirdi.

TraficJunky en büyük çevrimiçi reklam ağlarından biri

TrafficJunky Twitter aracılığı ile konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

TrafficJunky, önümüzdeki Pazartesi gününden başlayarak artık ödemelerde Verge kripto parasını kabul edecek!

Resmi bir XVG çekirdek üyesi olan Cees van Dam, konuya yönelik Twitter üzerinden şu paylaşımı yaptı:

150 milyon günlük ziyaretçi ve 3 milyar günlük gösterim ile TraficJunky, video oyunları, sağlık ve sağlıklı yaşam ürünleri, kumar, yemek sunumu ve çok daha fazlası gibi her tür içerik için en büyük çevrimiçi reklam ağıdır.

Verge’den önemli ortaklık haberleri gelmeye devam edecek

Verge’nin kurucusu olan Justin Vendetta, CNBC ile yaptığı son röportajında, Verge destekçilerinin çok daha fazla duyuruyu ve işbirliğini çok yakında bulabileceğini, bir iki haftadan kısa bir süre içinde bir duyuru havuzunun görüldüğünü belirtti. Ekip çabalarını ve hızlı hareketlerini sergilemede oldukça başarılı.

Verge fiyatına, PornHub, Brazzers, Mind Geek gibi büyük şirketlerin ortaklıkları ve Bitfinex, Abra gibi birtakım platformların listelemelerinin büyük katkısı oldu. Yeni TJ hareketi, TrafficJunky sitelerinin bir parçası olan PornHub haberlerinden birkaç hafta sonra geliyor. TrafficJunky konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

Doğrulanmış reklam verenler olarak, TJ hesabınızı Verge kullanarak finanse edebilecek ve kampanyalarınızda kullanmak için dört milyardan fazla günlük gösterime erişebileceksiniz.

 Verge yatırımcıları yakında bir fiyat artışı bekleyebilir

TrafficJunky’nin operasyon müdürü olan Rabih Boulmona konuya yönelik şunları söyledi:

Pornhub, iki hafta önce Verge’i ödeme olarak kabul edeceklerini açıkladı. Biz de Verge’yi ödeme seçeneği olarak kabul etmeden önce araştırdık. Sonucunda üyelerimizin faydalanabileceği uygun ve güvenli bir ödeme şekli sunmaktan heyecan duyuyoruz.

Najja Gordon isimli Twitter kullanıcısı konuya yönelik şu paylaşımı yaptı:

XVG gerçek dijital para birimi ve XVG’yi yıllık abonelik için bir ödeme seçeneği olarak kabul etmeniz sizin için önemli olacak.

Şu anda, XVG geçtiğimiz günlerde hiçbir kazanç veya kayıp olmadan 0,08 dolar seviyesinden işlem görüyor. Son zamanlarda pazar yeşil rakamlarla güçlü durdu, ancak yavaşça tekrar düştü. Sayılar henüz çok kritik değil ancak Verge yatırımcıları yakında bir fiyat artışı bekleyebilir.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kar ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin