Dev banka popüler Bitcoin borsasının halka arz hazırlıklarına öncülük edecek
Dev banka popüler Bitcoin borsasının halka arz hazırlıklarına öncülük edecek

Coinbase yeniden LinkedIn’in en popüler şirketler listesinde devleri geride bıraktı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Amerika Birleşik Devletleri kripto para birimi borsası Coinbase, 2019 yılında LinkedIn’in en popüler şirketler listesine giren tek kripto para şirketi oldu.

Çalışan kriterlerine göre belirlenen şirket popülaritesi sıralamasında, Coinbase, ilk 50 şirket arasında 35. Sırada yerini aldı.

İlk 50’deki tek kripto şirketi Coinbase

LinkedIn, listeyi şirkete duyulan ilgiye, yöneticilerin çalışanlara katılımına, mevcut işlere olan talebe ve çalışanların elde tutma oranına göre belirliyor. Farklı ülkeler için farklı listeler hazırlayan LinkedIn sıralamasında Coinbase, ABD için belirlenen listede gözüküyor.

Borsa daha önceki sıralamanın açıklandığı geçen yıl Eylül ayında olduğu gibi yeniden ilk 50 girişimden oluşan bir listede yer almayı başardı. Bir önceki sıralamada ödeme ağı Ripple ve Tyler ve Cameron Winklevoss’un girişimi Gemini ticaret platformu da yer almıştı.

LinkedIn listesinde devleri geride bıraktı

Son veriler bazı sürprizler de içeriyor. Öyle ki Coinbase’in kendine 44. sırada olan yer bulan JPMorgan Chase’i geçtiği görülüyor.

Twitter ve Intel de Coinbase’in gerisinde kalan şirketler oldu. Twitter,  yakın zamanda giderek artan bir şekilde kripto yanlısı bir duruş sergiledi ve intel ise geçen yıl itibarıyla madencilik donanım faaliyetlerinde bulundu.

JPMorgan Chase de, kripto para teknolojisini denemeye başlayan şirketlerden biri.  Şirket içi tokeninin beklenmedik bir versiyonu olan JPM Coin‘in piyasaya oldukça dikkat çekmişti.

Bu haftanın başlarında Coinbase, sıcak cüzdan kripto para varlıklarının 225 milyon dolar değerinde sigortaya sahip olduğunu açıkladı. Şirket ayrıca kısa süre önce Coinbase Custody devriyle kurumsal yatırımcıların kripto para edinimlerine odaklanan en son hizmetini başlattı.

cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin