coinbase custody
Coinbase yeni saklama hizmeti “Coinbase Custody”i hayata geçirdi

Coinbase yeni saklama hizmeti “Coinbase Custody”i hayata geçirdi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Temmuz ayının ilk haftasında Coinbase’den sıcak bir gelişme aktarıldı. Bu açıklama, Coinbase’in yeni kurumsal hizmetin (Coinbase Custody service) mevduat kabul etmeye başlaması ile ilgiliydi.

Kurumsal hedge fonları ve en az 10 milyon dolar yatırabilen diğer müşterileri hedef alan yeni Coinbase Custody Service, geçen hafta ilk yatırımını kabul etti. Ve şirket bunu resmi Twitter hesabından duyurdu. Ayrıca, yeni hizmet artık tüm müşteriler için hayata geçirildi.

Kripto para borsası Pazartesi günü, Coinbase’in şu anda kripto varlıkların tamamında 20 milyar dolardan fazla para tuttuğunu da belirtti. Şirket, Custody ile en az 10 milyar dolarlık fonu daha kripto para piyasasına sokmayı hedefliyor. Coinbase Custody ile ilgili ilk açıklama Kasım 2017 tarihinde gelmişti. Coinbase Custody müşterilerinin daha önce CoinDesk tarafından bildirilen varlıklar için bir kurulum ücreti olarak 100.000 dolar ve tutulan varlıklar için ayda 10 baz puan ücret ödeyeceği belirtilmişti.

Coinbase Custody hizmeti harici firmanın yeni faaliyet hedefleri de bulunuyor

Coinbase tarafından çıkarılan ürün resmi olarak Mayıs ayında faaliyete geçmişti. Ürünün hayata geçme tarihi ise Coinbase’in ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu tarafından denetlenen aracı kurum ile çalışma planlarını tartışıldığı bir zamanda başlatılması ise dikkatlerden kaçmadı.

Firma, geçtiğimiz ay bir önceki yıla göre bir adım daha attı. Ve daha önce CoinDesk tarafından bildirildiği üzere bir broker-satıcı lisansı, alternatif bir ticaret sistemi lisansı ve bir yatırım danışmanlığı lisansı aldığını da açıkladı. Ruhsatların onaylanması durumunda, Coinbase mevcut ürünlerinin üstünde menkul kıymetler sunmaya da başlayacak. Şu anda Coinbase Custody, ABD ve Avrupa’daki müşteriler için kullanılabilir durumda. Kesin bir zaman çizelgesi bildirilmese de, Coinbase, 2018 yılı sonunda Asya’daki müşterilere açılma planları olduğu konuşuluyor.

coindesk

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin