Coinbase, yeni CCO adımıyla büyük ses getirdi
Coinbase, yeni CCO adımıyla büyük ses getirdi

Coinbase’in yeni CCO’su: Jeff Horowitz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Önde gelen kripto para borsalarından biri olan Coinbase, bünyesine Jeff Horowitz’i ekleyerek ekibini güçlendirdi. Varlık yönetimi konusunda kripto borsalarını doğru bir şekilde analiz edebilecek olan Jeff’in doğru bir aday olduğu görülmektedir.

Horowitz, Coinbase için güçlü bir profile sahip deneyimli bir aday

Jeff Horowitz, deneyimi ve bilgisi söz konusu olduğunda gerçekten güçlü bir aday gibi görünüyor. Jeff, geçtiğimiz üç yıl boyunca Pershing’in genel müdürü ve düzenleyici uyumluluk programlarını denetleyen küresel uyum şefi olarak görev yaptı.

Bu görevden önce, Jeff firmanın CCO’su ve anti-money laundering (AML) ve uyum programlarının küresel başkanıydı. Pershing’e katılmadan önce Jeff Citigroup, Goldman Sachs ve Salomon Brothers’ta çeşitli uyum ve AML programlarını yönetti. Daha önce Federal Mevduat Sigortası Kurumu (FDIC) ile birlikte bir bankacılık düzenlemesi yaptı ve FinCEN’in Banka Gizlilik Yasağı Danışma Grubu (BSAAG) üyesi olarak iki kez görev aldı.

Horowitz’in görev aldığı roller

Jeff ayrıca, birçok endüstri ve düzenleyici kurullar üzerindeki rolleri aracılığıyla sektördeki en iyi uygulamaları şekillendirmeye aktif olarak yardımcı olacak. Bu roller, Güvenlik Endüstrisi ve Finansal Piyasalar Birliği (SIFMA) Uyum ve Düzenleyici Politika Komitesini ve Mali Sanayi Düzenleme Kurumu’nun (FINRA) Uygunluk ve Danışma Komitesini de içeriyor. Broker-bayi düzenlemesi, varlık muhafazası ve AML programları ile ilgili konuları yönetme konusundaki deneyimi, ona uyum ekibi için benzersiz bir liderlik vasfı yüklüyor.

Görünüşe göre Jeff şu anda Mike Lempres tarafından yönetilen bir uyumluluk görevini üstlenecek. Daha önce bu rol, eBay’de eski bir kıdemli direktör ve PayPal ile Amazon’da sahteciliği önleme yöneticisi olarak görev yapan Martine Niejadlik tarafından yönetildi.

Kripto ekonomisine aşina olmamak önemli mi?

Kriptolu olmayan bir endüstriden gelmek Jeff Horowitz için, Niejadlik’in bile karşılaştığı bir problem olan teknolojiye alışma süreci konusu biraz zaman alacak. Niejadlik’e göre Coinbase’deki uyumu denetlemenin en büyük zorlukları, mevcut yönetmeliklere Bitcoin uydurulmasıyla ilgili zorluğun olmasıydı.

Bunun yanı sıra, denetçiler ve bankacılık ortakları gibi uyum şirketleriyle iş ortaklığı kurmak, hala kripto para birimi atamaları için tereddüt içeriyor.

Kripto para birimleriyle ilgili tartışmalar devam ettikçe medyayı yönetmek de zor olacak. Ayrıca şirketin, açıklamalarında uyumluluk yönünü göz önünde bulundurarak dikkatlice bir konumlandırma yapması gerekiyor.

Jeff Horowitz, Coinbase’in rolünü, profilini ve beklentilerini yönetme becerilerine ve yeteneklerine sahip bir yönetici. Şimdi onu harekete geçirme zamanı.

coingape

 En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin