Coinbase ve OkCoin, XRP ticaretini durdurma kararı aldı
Coinbase ve OkCoin, XRP ticaretini durdurma kararı aldı

Coinbase ve OkCoin, XRP ticaretini durdurma kararı aldı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para HaberRipple tokeni XRP, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından Ripple’a karşı açılan davanın sıkıntılarını çekmeye devam ediyor. Coinbase ve OKCoin, platformlarında XRP ticaretini durduran diğer borsalara katıldı. Resmi bir duyuruya göre Coinbase, borsadaki tüm XRP işlemlerini askıya alacağını söyledi.

En büyük kripto para borsalarından biri olan Coinbase’in XRP ticaretini askıya alması, kripto para üzerinde büyük bir etkiye sahip olacak.

Şirket, Ripple aleyhindeki davayı kazansa bile, birçok gözlemci tokenin itibarına ve geleceğinin tehlikede olabileceğine inanıyor.

XRP için Coinbase cüzdanı devam edecek

Coinbase, XRP alım satımına çok az kısıtlama getirildiğini, ancak borsa 19 Ocak’a kadar tam bir askıya alma planladığını söyledi.

Coinbase’e göre, borsanın piyasa sağlık ölçümlerini korumak için XRP ticaretinin askıya alınması gerekiyor.

Bununla birlikte, hem para çekme hem de para yatırma işlevinin devam edeceği için müşteriler XRP cüzdanlarına hala erişebilecekler. Borsa, askıya alındıktan sonra bile XRP’nin Coinbase Cüzdan ve Coinbase custody’de desteklenmeye devam edeceğini söyledi.

OKCoin, XRP ticaretini durdurdu

Benzer bir kayda göre, başka bir kripto borsası OKCoin, aynı gün XRP ticaretini askıya aldığını duyurdu.

OKCoin, bir blog gönderisinde XRP ticaretinin askıya alınmasının, Ripple’a karşı son SEC davasının ardından “en iyi eylem şekli” olduğunu ortaya koydu. Sonuç olarak OKCoin, platformda XRP/USD ödünç alan kullanıcıların ödünç aldıkları tutarı 3 Ocak’tan önce iade etmelerini istedi.

Askıya alma, marj ticareti, spot ticaret ve XRP için para yatırma işlemlerinin ikinci gün gelmesiyle birlikte iki gün içinde gerçekleşecek. OKCoin blog yazısı, “Konumumuzu değiştirebilecek bilgilere sahip olduğumuzda müşterilerimizi proaktif olarak bilgilendireceğiz,” yazıyor.

Daha fazla borsa XRP ticaretini durdurabilir

SEC davasıyla ilgili haberler çıktığından beri, XRP’nin fiyatı önemli ölçüde düştü ve geçtiğimiz hafta içinde % 36’nın üzerinde değer kaybetti. Bazı borsalar, SEC davası açıklanır açılanmaz XRP’yi platformlarından çıkarmaya başladı. CrossTower, Beaxy ve OSL gibi borsaların tümü XRP ile bağlarını kopardı.

Daha endişe verici olan şey ise önümüzdeki günlerde daha fazla borsanın XRP ticaretini askıya alabileceği gerçeğidir.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin