Coinbase ve Circle'ın hareketleri Bitcoin fiyatında bir tırmanışa neden olabilir!
Coinbase ve Circle'ın hareketleri Bitcoin fiyatında bir tırmanışa neden olabilir!

Coinbase ve Circle’ın hareketleri Bitcoin fiyatında boğanın belirtisi olabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bu hafta iki büyük kripto para alanındaki şirketin hareketi, düzenleyici sorunlarının ele alındığını kanıtlayabilir. Bu piyasayı yakından izleyen Tom Lee’ye göre, Bitcoin fiyatında boğanın belirtisi olabilir!

Kripto para sektöründe düzenleyici risk algısı iyileşiyor

Fonstrat’ın kurucu ortağı Tom Lee, dün müşterilerine gönderdiği bir notta şunları belirtti:

Düzenleyici fotoğrafın şu anda iyi durumda olduğuna inanıyoruz. Düzenlemeye doğru çalışan Coinbase ve Circle gibi şirketler bunun en iyi kanıtı.

ABD’nin önde gelen kripto para borsası platformlarından biri olan Coinbase, Çarşamba günü yaptığı açıklamada, SEC tarafından tamamen düzenlenmiş bir broker-bayi olmak için Keystone Capital’ı satın aldığını duyurdu. Goldman Sachs sponsorlu kripto para platformu Circle da bir ABD bankacılık lisansı almaya çalışıyor. Tom Lee, konuya yönelik şunları söyledi:

Biz, kripto para sektöründeki düzenleyici risk algısının iyileştirilmesi durumunda, her iki şirketin de bu hamleleri gerçekleştirebileceğini düşünüyoruz.

Coinbase ve Circle’ın hareketleri Bitcoin fiyatında bir tırmanışa neden olabilir!

Tom Lee, bu gelişmelerin değişen düzenleyici bakış açısıyla örtülü bir onay olduğunu söyledi. Tom Lee ve sektördeki diğer uzmanlar, bugüne kadar düzenleyici belirsizliği sebebiyle talebinin geri çekildiğini ve bu belirsizliklerin kurumsal yatırımcıların pazara girmesini engellediğini öne sürdü. Bu tür gelişmelerin düzenleyici belirsizlikleri ortadan kaldırması ve özellikle de Bitcoin başta olmak üzere tüm kripto paralara olan talebi fazlaca artırması bekleniyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Webchaat

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin