Coinbase, Suriyeli sığınmacılara yardım ediyor - Kripto Para Haber
Coinbase, Suriyeli sığınmacılara yardım ediyor - Kripto Para Haber

Coinbase, Suriyeli sığınmacılara yardım ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın önde gelen kripto para borsalarından Coinbase’in “12 days of Coinbase” kampanyası devam ediyor. Bu kampanya kapsamında Coinbase, Suriyeli sığınmacılara yardım eli uzatıyor. Coinbase, şu anda Yunanistan’da yaşayan 150’den fazla Suriyeli’ye gelir sağlayacak yeni bir projeyi destekleyecek.

Coinbase ve givecrypto.org’un birlikte yürüttüğü kampanya kullanıcıların kripto para bağışlayabilecekleri bir platform sunuyor. Coinbase mültecilerin temel bir bankacılık hizmetine erişemediklerini belirterek onlara doğrudan nakit transferi sağlamayı amaçladığını açıkladı.

Coinbase, Suriyeli sığınmacılara yardım eli uzatıyor

Coinbase, Beyrut’taki 15 ezidi aileyi ve Beyrut’taki 5 Suriyeli aileyi desteklemek için 10.000 ABD Doları göndermek üzere GiveCrypto’dan yararlandı.

Coinbase açıkladı:

Coinbase GiveCrypto.org’un desteğiyle Yunanistan’daki mülteci aileleri desteklemeye hazırlanıyor. Kripto transferleri, istikrarsız finans kurumları ve erişim eksikliğinden etkilenenleri desteklemek için daha fazla yardım yapabilir.

Bu, Coinbase’in hayırsever eylemlerinin ilki değil. Borsa, Venezuella’daki ekonomik krizinden zarar gören ailelere yardım etmek için Zcash üzerinden 10.000 ABD doları yardımda bulunmuştu.

Bu bağış, üç ay boyunca her gün Santa Elena de Uairen’de 100’den fazla aile için devam etti. Alıcılar, kripto ödemelerini kabul eden yerel bir mağazada gıda ve temel insani malzemeleri satın aldılar.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin