Monero (XMR), piyasadaki gizlilik odaklı kripto paralardan
Monero (XMR), piyasadaki gizlilik odaklı kripto paralardan

Monero (XMR) benimsenmesi artıyor: Bity ATM’lerine XMR desteği ekliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bir ATM ağını işleten İsviçre merkezli kripto para şirketi Monero (XMR) için destek ekledi. Şirkete göre, bu kripto para birimini tüm kripto para birimi ATM’lerinde satın almak mümkün olacak. Bilgiler birkaç gün önce şirket tarafından bir blog yayınında yayınlandı. Geçtiğimiz hafta Bity, terminallerine Ethereum (ETH) desteği de ekledi.

Bity, Monero’ya destek verdi

Dünya genelinde 4.000’den fazla kripto para ATM’si var ve bunların çoğu Bitcoin’i kabul ediyor. Ancak, sadece yüzlerce ATM diğer kripto para birimlerini de kabul ediyor. Bity, faaliyet gösterdiği terminallerde Monero’ya destek ekleyecek. Şirkete göre Monero, gizlilik ve bireysel haklara gerçekten değer veriyor.

Monero, kripto para piyasasında gizlilik odaklı kripto para olarak biliniyor. Kullanıcıların, işlem yaptıkları miktarı ağı bilgilendirmeden fonların işlemesine izin verir. Bitcoin veya Litecoin gibi diğer ağlar Monero gibi gizlilik özellikleri sağlamaz.

blockchain üniversitesi

Monero (XMR), piyasadaki gizlilik odaklı kripto paralardan

Şirket konuya önelik şu açıklamayı yapıyor:

Şirketimiz gizlilik ve bireysel haklara büyük değer veriyor. Gizlilikle ilgili tasarım özellikleri içeren araçların, insan merkezli odaklı bir dijital ekonominin gelişiminde anahtar rol oynayacağına inanıyoruz. Monero, bu önemli çabayı destekleyen araçlardan biri.

Şirketin sunduğu kripto terminalleri düşük işlem ücretlerine, her 30 saniyede bir güncellenen gerçek zamanlı fiyatlandırmaya ve güvenli bir bağlantıya sahip. Ayrıca, ihtiyaç duyan kullanıcılar ve özel bir destek ekibi için kılavuzlar mevcut. ATM‘lerde İngilizce, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca veya Almanca gibi farklı diller de mevcut. Ayrıca şirket, İsviçre’deki tüm AML prosedürlerine uyduğunu bildiriyor.

Cardtronics

Bitcoin ATM’lerini işleten 74 farklı ülke var

ATM’lerden Bitcoin, Ethereum ve Monero’yu euro veya İsviçre frangı kullanarak satın almak mümkün. Şirketin şu anda diğer şehirlerin yanı sıra Zürih, Lozan veya Winterthur’da çeşitli ATM’leri mevcut.

Bitcoin ATM’lerini işleten 74 farklı ülke var. En fazla ATM’ye sahip olan ülkeler sırasıyla: 2.393 lokasyona sahip ABD, 699 ATM’li Kanada ve 263 lokasyona sahip Avusturya. İsviçre’de, farklı şehirlerde bulunan 42 kripto ATM var.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin