Weiss Kripto Sıralaması açıklandı: Birinci Bitcoin veya Ethereum değil!
Weiss Ratings, nihayet Bitcoin'e sağlam bir 'A' veriyor

Weiss Ratings raporuna göre transferler için en iyi kripto para

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Weiss Ratings, Twitter hesabından kripto para yatırımcılarına “Borsalar arası kripto para transferi yapmak için en iyi kripto paranın hangisi” olduğunu sordu. Oylama sonucunda Ripple ezici bir şekilde üstünlüğü ele geçirdi.

Weiss Ratings en yetkin derecelendirme kuruluşlarından biri

7.598 oy kullanılan ankette Ripple oyların %78’ini aldı. Bu oylamada Bitcoin sadece %6 oy alırken Ethereum ve diğer alternatifler ancak %8 oranında oy topladı. Weiss Ratings kripto paralarla ilgilenen en yetkin derecelendirme kuruluşlarından biri. Weiss Ratings, kendisini, kripto paralar, ETF’ler, yatırım fonları ve kredi kooperatiflerini kapsayan Amerika’nın bağımsız tek derecelendirme kuruluşu olarak nitelendiriyor.

Coinbase, Ripple’ı listelemeyecek

Weiss Ratings’in sosyal medyada düzenlediği anket, kripto para ticareti ile uğraşanların Ripple’a olan bakışlarını gösteriyor. Bu gelişmeler yaşanırken, Ripple’ın adı, Ripple’ı, daha önceden değersiz olarak niteleyen Coinbase ile anılıyor. Ripple’ın Coinbase’de listelenebilmek için borsayı manüpile etmeye çalıştığı iddia ediliyor. Coinbase, geçtiğimiz hafta 5 yeni kripto parayı eklemek için çalışmaların başladığını duyurdu. ZCash (ZEC), Stellar (XLM), Cardano (ADA) yanı sıra, iki popüler olmayan 0x (ZRX) ve (BAT), gibi tokenin dahil olduğu beşlide Ripple yine yoktu. Dolayısıyla bu söylentiler boşa çıkmış oldu.

Ripple gelecek için emin adımlarla ilerliyor

Bir ankette CNBC’de yayınlanan Fast Money programında yapıldı. Ankette Coinbase kullanıcılarına borsanın hangi kripto parayı listelemesi gerektiği soruldu ve şıklar arasına Ripple da eklendi. Ankete katılanların büyük çoğunluğu %34 ile Ripple dedi. Ripple’ı %30 ile ZCash ve %25 ile Cardano izledi.

Coinbase’de listelenmek demek, 13 milyon yeni yatırımcıya erişim demek. Ripple için şimdilik böyle bir durum gözükmüyor. Yine de yaptığı anlaşmalar ve her geçen gün yaygınlaşmasıyla Ripple gelecek için emin adımlarla ilerliyor.

Ethereumworldnews

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin