Stellar: SDF, 2021 için en önemli öncelikleri açıkladı, akıllı sözleşme işlevini inceliyor
Stellar: SDF, 2021 için en önemli öncelikleri açıkladı, akıllı sözleşme işlevini inceliyor

Coinbase Pro, Stellar Lumens’i (XLM) ticari varlıklar listesine ekliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Stellar Lumens başka bir güzel gün daha geçirdi. Piyasa değeri bakımından 8. büyük kripto para birimi son 24 saatte yaklaşık %5 ve haftanın başından bu yana %20’nin üzerinde bir kazanç elde etti. XLM / USD Çarşamba günü 0.11 doların üzerine çıktı, ancak yazım sırasında token 0.1080 dolara çekilirken bu hareketin sürdürülebilir olmadığı ortaya çıktı.

Stellar Lumens listelendikten 12 saat sonra ticarete açılacak

Son gelişme içerisinde, önde gelen ABD merkezli kripto para borsası Coinbase Pro, takas edilebilir varlıklar listesine Stellar Lumens’i (XLM) ekledi. Şirket tarafından şu açıklama yapıldı:

XLM için gelen transferler, ticaretin desteklendiği bölgelerde mevcuttur. Trader’lar emir veremez ve emir giremezler. Emir defterleri minimum 12 saat boyunca sadece transfer modunda olacaktır.

Kripto para şimdi New York Eyaleti dışındaki bölgelerde bulunan tüm Coinbase müşterileri için mevcuttur.

Bu noktada, trader’lar hesaplarını XLM paraları ile yatırabilirler, alım satım gün içinde daha sonra başlayacak. Borsa uygulamalarına uygun olarak, herhangi bir yeni token, işlem ilanından sonraki 12 saatten daha kısa bir süre içinde alım satıma açılır.

Stellar’ın teknik resmi

XLM fiyat grafiği
XLM fiyat grafiği

XLM / USD için birincil destek şimdi psikolojik 0,10 dolar ve ardından DMA100 tarafından 0,0979 dolar seviyesinde oluşturuldu. Sürdürülebilir bir hamle düşük kripto paranın en üste çıktığını gösterir. Çarşamba günkü yüksek odak seviyesi 0.1130’a bir sonraki odağımız da ise 0.1100 doların üzerine çıkmamız gerekiyor.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin