20 Eylül kripto para piyasası görünümü: Bitcoin yine ret yedi, altcoinler istikrarlı...
20 Eylül kripto para piyasası görünümü: Bitcoin yine ret yedi, altcoinler istikrarlı...

Yükseliş sırası kimde: Boğalar bu üç kripto paraya göz dikti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Altcoin mevsimi başlamış gibi görünüyor. Bitcoin halsiz kalırken, neredeyse 3.900 dolara zorlukla taşınıyor. Kripto trader’larına göre, orta seviye altcoinler, fiyatları bazen yüzde 100’ün üzerinde kazanç getirerek çılgınca yükseliyor, yatırım yapmak için en güzel bahis. İşte bu kazanımları yakalamak için ipucu veren altcoinler.

VeChain (VET)

Bazı altcoinler daha fazla kazanç elde etmeye hazırlanıyor. Kripto paralardan biri şu an yüzde 1,42’lik zararla 0.005 dolardan işlem gören VeChain’dir. Kısa bir süre önce VeChain, BMW, DNV GL ve Ocean Ex’in katılacağı 2019 zirvesini duyurdu. Yapılan açıklama şu şekilde:

Zirve katılımcılara ağlarını genişletmeleri için eşsiz bir fırsat sunuyor. Katılımcılar hızla büyüyen Blockchain endüstrisinden tam bir değer kazanmayı ve VeChain Tech and Innovations’daki en son haberleri, ürünler ve trendlerle ilgili gelişmeleri öğrenecekler.

Kripto traderları, VET fiyatlarında çok fazla fırsat görüyor ve bazı önemli hamleler yapmasını ve Monn Overlord’un teklif ettiği gibi kazançlar kaydetmesini bekliyor. Monn Overlord beklentisini şu şekilde duyurdu:

Ey VeChain bir milyar dolarlık piyasa hacmine sahip. Bütün pis dilenciler yok edildi ve zirveye çıkan pompa gözüküyor.

Binance Coin (BNB)

Binance Coin, en büyük kripto para borsası olan Binance’nin yerel kripto parası, Bitcoin pazarındaki tüm zamanların en yüksek seviyesine (ATH) ulaşan büyük kazançlar elde ediyor. Kazançlar, BNB’nin 7. sıraya yükselterek Tron, Stellar ve Tether’ı geçtiğini gösteriyor.

Bu ayın başlarında, BNB, kırmızı pazarda önemli kazanımlar elde ederken BTC’ye karşı yeni bir zirveye ulaştı. BNB’nin çok fazla potansiyeli var ve gerçekleşecek olaylarla daha da üstesinden gelebilir. Binance Launchpad, Binance Chain ve Binance DEX, BNB’yi ilk beş kripto arasına sokabilir.

Storm (STORM)

Piyasa analisti Benjamin Blunts, kısa süre önce kayıt altına alınmış olmasına rağmen kaydettiği en yüksek işlem hacmini gören bu kripto para birimi hakkında çok fazla bilgi paylaşıyor. Litecoin gibi diğer altcoinler de Blunts’ın paylaştığı bir potansiyele sahip.

LTC neredeyse tamamlanmış gibi görünüyor. 60 dolara doğru bir hamle daha olursa, masadan biraz daha kar alın. Şimdilik 22 dolarlık artışın düzeltici mi yoksa itici mi olduğunu söylemek için henüz çok erken, ancak hiçbir şey sonsuza dek sürmeyecek.

Bu arada, Litecoin, Binance, Tron ve Maker, 200 günlük hareketli ortalamanın üzerinde işlem görüyor. Bir varlık bu 200 hareketli ortalamanın üzerinde işlem yaparsa, yükseliş olarak kabul edilir, bu da bu dört kripto paranın yakın gelecekte yükselebileceği anlamına gelir.

Bitcoinexchangeguide

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin