Coinbase PRO Borsası GDAX ticari motoru üzerine kurulu yeni bir arayüz
Coinbase PRO Borsası GDAX ticari motoru üzerine kurulu yeni bir arayüz

GDAX gidiyor ve güncellenmiş hali Coinbase Pro Borsası geliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Popüler kripto para borsası Coinbase, 23 Mayıs tarihinde kendi kripto para platformu olan GDAX’ı kapatma ve özellikle yeni yatırımcılara hitap edecek olan hizmeti olan Coinbase Pro’yu piyasaya sürme planlarını duyurdu. Coinbase Pro spesifik olarak kripto para yatırımcılarının ihtiyaçlarını karşılamak için dizayn edildi. Dün GDAX Borsası resmi Twitter hesabı kullanıcılarının Coinbase Pro’ya geçmelerini belirten bir tweet attı. Coinbase Pro Borsası GDAX’ın güncellenmiş hali.

GDAX gidiyor ve güncellenmiş hali Coinbase Pro Borsası geliyor
GDAX gidiyor ve güncellenmiş hali Coinbase Pro Borsası geliyor

Coinbase Pro Borsası GDAX ticari motoru üzerine kurulu yeni bir arayüz

Medium üzerinde Coinbase Pro’nun Genel Müdürü olan David Farmer konuya yönelik şunları söyledi:

29 Haziran Cuma günü GDAX’a veda ediyoruz ve Coinbase Pro’ya merhaba diyoruz. Bu güncellemeden tam olarak yararlanabilmeniz için sizlere şimdiden pro.coinbase.com’u kullanmanızı öneriyoruz.

Coinbase PRO mevcut GDAX ticari motoru üzerine kurulu yeni bir arayüz. Coinbase’in belirttiği gibi Coinbase Pro güncellemesi aktif kripto yatırımcıları göz önünde bulundurularak yapıldı. Coinbase Pro, kullanıcıların güvenli ticaret botları geliştirmesine olanak veren endüstri lideri API’yi sunuyor. Ayrıca FDIC sigortası sayesinde müşteri başına 250.000 dolar seviyesine kadar sigorta koruması sağlıyor.

Coinbase Pro’nun yeni özellikleri ile tanışın!

David Farmer’ın Medium hesabındaki gönderisinde ek olarak şu ifadeler yer alıyor:

Coinbase Pro yeni bir isimden çok daha fazlası. Bu, kripto para yatırımcılarının tamamen kendi özel ihtiyaçlarına hitap eden bir ürünün tasarlanması anlamına geliyor.

Coinbase Pro’nun yeni özellikleri arasında şunlar yer alıyor:

  • GDAX’dan kaynaklı bütün işlemler ve özellikler otomatik olarak Coinbase Pro üzerinde gösterilecek.
  • Ticari deneyimi daha kolay ve sezgisel hale getirmeyi hedefliyor.
  • Para yatırma ve çekme işlemleri daha basit hale getirildi.
  • Ticaret penceresinde daha kolay dolaşım seçeneği ve tarihsel verilere erişim mevcut.
  • Müşterilerin hesap işlemlerinin ve bakiyelerinin tamamını  görebilmelerini sağlayan ve ”My Wallets” ismine sahip birleştirilmiş portföy görünümü var.

GDAX, 146 milyon dolarlık işlem hacmi ile 13. sırada yer alıyor

Coinbase Pro ayrıca, piyasa yapıcı emirlerde herhangi bir işlem ücreti almayacak ve bütün piyasa alıcı emirlerinde de %0,1′e kadar hacim temelli indirimler sunacak. Coinbase bu güncellemeyi ilk olarak bir kaç ay önce Ethereum‘un ERC20 standartlarına göre tokenleri kendi borsası üzerinden destekleyeceğini açıkladığı zaman dile getirdi. CoinMarketCap verilerine göre GDAX yazım sırasında, 146 milyon dolarlık işlem hacmi ile 13. sırada yer alıyor ve borsa BTC/USD, ETH/USD, LTC/USD vb. gibi 12 adet işlem çiftine sahip.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin