Coinbase Pro yeni işlemler için üç aşama belirledi
Coinbase Pro yeni işlemler için üç aşama belirledi

Coinbase Pro 4 işlem çiftini platformuna ekliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Coinbase Pro Seo’su David Farmer, platformuna eklediği yeni işlem çiftlerini açıkladı. Şimdi, İngiltere yatırımcıları, İngiliz Sterlinini (GBP) kullanarak Ethereum, Ethereum Classic, Litecoin ve Bitcoin Cash satın alabilecekler.

Coinbase Pro yeni işlemler için üç aşama belirledi

7 Eylül Cuma günü saat 09:00’da başlayacak olan Coinbase Pro, yeni çiftlerle hizmete girecek. Yeni hizmet, blog yayınına göre aşağıdaki üç aşamadan oluşacak:

  1. Sadece post-only: İlk aşamada, müşteriler limit emirleri gönderebilir ancak hiçbir eşleşme olmaz (tamamlanmış siparişler). Sipariş defterleri en az 10 dakika için post-only modda olacak.
  2. Sınırlı süre: İkinci aşamada, limit siparişleri eşleştirmeye başlayacak, ancak müşteriler piyasa emirlerini sunamayacaklar. Sipariş defterleri en az 10 dakika boyunca limitli modda olacak.
  3. Tam ticaret: Son aşamada limit, market ve stop emirleri dahil olmak üzere tam ticaret hizmetleri sunulacak.

Coinbase, şu anda GBP’yi destekleyen tek kripto para platformu

David Farmer’ın açıklamasına göre, bu hizmeti kullanacaklar, herhangi bir zamanda, herhangi bir aşamada herhangi bir sorun olduğunda gecikme veya askıya alma olabileceğinin kabul etmiş olur. Bu haber geçtiğimiz ay, Coinbase’in BTC-GBP eşleştirmelerini desteklemeye başlayacağı bir açıklamanın ardından geldi.

David Farmer, bunun daha hızlı ve daha ucuz bir şekilde GBP’nin Coinbase platformuna aktarılmasını sağlayan Hızlı Ödemeler Programı sayesinde mümkün olduğunu açıklıyor. Coinbase, şu anda GBP’yi destekleyen tek kripto para platformu. İnşallah bu durum, İngiltere’den kriptoya pazarına daha fazla para aktarmasını sağlar ve kripto pazarındaki likiditenin artmasına yardımcı olur.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin