Coinbase, Paradex ile faaliyetlerini genişletecek
Coinbase, Paradex ile faaliyetlerini genişletecek

Coinbase, Paradex borsasını satın aldı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para borsası platformu Coinbase, kullanıcıların kripto paraları doğrudan birbirleriyle alıp satmalarını sağlayan bir platform olan Paradex’i satın aldı. Coinbase, Paradex borsasını satın alarak hizmetlerini ABD dışındaki müşterilere de sunmayı planlamakta.

Coinbase, Paradex ile faaliyetlerini genişletecek

Coinbase, teknoloji üzerinde bazı geliştirmeler yapmayı ve Paradex‘in hizmetlerini ABD dışındaki müşterilere de sunmayı planlamakta. Ayrıca Coinbase, Paradex üzerinden yüzlerce tokenin ticaretini de gerçekleştirmeyi planlıyor. Anlaşmanın finansal şartları açıklanmadı.

10 çalışanı olan Paradex, merkezi olmayan bir borsa olarak kabul edilir. Çünkü kullanıcı adına tokenleri korumaz, ancak dijital cüzdanlar aracılığıyla bunların işlenmesine izin verir. Bu hareket, müşterilerin yeni para türlerini listeleme de rakiplerinden çok daha muhafazakar olan Coinbase aracılığıyla erişebilecekleri kripto para türlerini önemli ölçüde genişletecek. Borsa en büyük kripto paranın dördünde işlem yapma imkanı sunuyor: Bitcoin, Ethereum, Litecoin ve Bitcoin Cash.

Coinbase, platformuna kurumsal yatırımcıları çekmeye çalışıyor

Coinbase, nihai olarak uyumluluk amaçlı değişiklikler uyguladıktan sonra ABD’deki müşterileri için Paradex hizmetlerine erişim sağlayacak. Coinbase geçtiğimiz hafta işlem teknolojisini yenilediğini ve hedge fonları ve yüksek frekanslı ticaret şirketleri de dahil olmak üzere daha fazla kurumsal yatırımcı çekmek için yeni bir hizmet paketi yarattığını açıkladı.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Reuters

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin