Ethereum Classic atlantis hard forku
Ethereum Classic, Atlantis hard forku başarıyla tamamladı

Coinbase listelemesi yaklaşırken Ethereum Classic’de (ETC) son durum

service service
Share

Share This Post

or copy the link

5 Ağustos tarihinde Ethereum Classic (ETC) işlemleri, bu ay gördüğü en yüksek değer olan 65.560 rakamına ulaştı. Kripto para topluluğu, ani yükselişin Coinbase’in 3 Ağustos’ta yaptığı ve Ethereum Classic’in test edilmesinin son aşamalarında oldukları açıklamasıyla ani yükselişe neden olan işlemler gerçekleştirdi. Coinbase yetkilileri ise 7 Ağustos’ta kripto paranın kripto borsası platformlarına ekleneceğini beyan etmişlerdi.

Ethereum Classic’in günlük işlem hacmindeki en yüksek artış ise en son 5 Mart tarihinde gerçekleşmişti. Bu tarihte ETC işlem hacminin 101.933’e ulaştığı görüldü.  Mart ayındaki bu yükselişin sebebi ise ETC – Callisto airdrop projesi sonucu meydana gelmişti. İkinci en yüksek günlük işlem hacmi ise 29 Temmuz’da gerçekleşti. Bu süre zarfındaki işlemler 85.587’ye çıkmıştı.

Ethereum Classic (ETC) için yükselişin devamı bekleniyor

Coinbase’in resmi açıklamasından birkaç gün önce ise ETC listelemesi ile ilgili söylentiler başlamıştı bile. Ve bu gelişme ile ilgili Twitter’da birçok gönderi yayınlandı.

Coinbase’in ETC desteği ile ilgili duyuruyu resmi olarak yayınlanmasından 24 saat içinde Ethereum Classic fiyatının yüzde 14’e oranında bir sıçramasına şahit olduk. Bu yükseliş ile ETC fiyatı 16,57 dolara kadar çıkarak, 1.7 milyar dolar piyasa sermayesine ulaştı.

Twitter’da ise birçok kullanıcı Ethereum Classic için oldukça olumlu yorumlarda bulundu. Son olarak Coinbase listelemesi ile ilgili olarak çoğu ETC yatırımcısının, kripto para fiyatındaki yükselişin devam edeceği yönünde yorumları vardı.

Öte yandan 21 Temmuz tarihinde Ethereum hard forku ile piyasaya çıkan Ethereum Classic, 2. Yılını kutladı. Ayrıca Ethereum Classic ekibi şu an iki proje üzerinde çalışıyor. Bu projelerden ilki “The Emerald-Js” projesi iken ikinci proje ise “the Classic Geth”dir.

Yazımızın yayına hazırlandığı esnada ise Ethereum Classic fiyatı son 24 saatte yüzde 4,91 yükseliş ile 17,4 dolardan işlem görürken, piyasa sermayesi 1.8 milyar dolar civarında bulunuyor.

ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin