Coinbase kripto şirketlerini desteklemek için girişim fonu başlatıyor
Coinbase kripto şirketlerini desteklemek için girişim fonu başlatıyor

Coinbase kripto şirketlerini desteklemek için girişim fonu başlatıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Coinbase kripto şirketlerini desteklemek için girişim fonu başlatıyor. 5 Nisan Perşembe günü yayınlanan bir blog gönderisine göre, dünyanın en büyük kripto para cüzdanı ve ticaret platformlarından biri olan  Coinbase,  kripto para sektöründeki “cazip” şirketleri finanse etmek için bir fon olan Coinbase Venture’ı piyasaya süreceğini duyurdu.

Coinbase Ventures’in amacı sadece alandaki en cazip şirketlere yardım etmek olacak

Coinbase bu projenin amacının, sektörü olumlu ve anlamlı bir şekilde ilerletebilecek ekiplere ve fikirlere sahip gelecek vaad eden şirketlere finansman sağlamak olacağını açıkladı.

Coinbase Ventures’in amacının sadece alandaki en cazip şirketlere yardım etmek olduğu belirtiliyor. Bu durumun, bu tür şirketler ile ortaklaşa resmi ilişkiler kurmaları gerekeceği anlamına gelmediği de vurgulanıyor. Bu proje, bazı kurumsal girişim programlarına benzer olacak.

Coinbase kripto şirketlerini desteklemek için 15 milyon dolarlık bir fon ayırıyor

Coinbase’in başkanı ve COO’su Asiff Hirji, şirketin büyümeye açık bir sektör olan kripto para sektörüne 15 milyon dolarlık bir fon yatırmayı planladıklarını söyledi. Ayrıca Coinbase’nin bilançosunu kripto şirketlerine yatırmayı planladığını da sözlerine ekledi.

Coinbase Ventures, Coinbase ile rekabetçi görünen şirketlere yatırım yapabilecek

Resmi blog yazısı, Coinbase Ventures’in, Coinbase ile rekabetçi görünen şirketlere yatırım yapabileceğine, çünkü herkesin ekosistemi inovasyona götürme konusunda ilgisi olduğuna dikkat çekiyor.

“Paraya yatırım yapmıyoruz.”

Asiff Hirji, Coinbase Ventures’ın kripto paralara yatırım yapmayı amaçlamadığını belirterek sözlerine şöyle devam etti:

Bu proje, borsaya koyacağımız tokenleri sıralamaya çalışmakla ilgili değil. Paraya yatırım yapmıyoruz. Çünkü bir çıkar çatışmasının ortaya çıkmasını istemiyoruz.

Coinbase, ERC20 protokolünü destekliyor

Coinbase geçtiğimiz hafta ERC20 protokolünü desteklediklerini açıkladı.  Ayrıca ERC20 altcoinlerini gelecekte kendi platformlarında listelemeye doğru bir adım atmış oldu. Ancak Asiff Hirji, Coinbase’nin şu anda platformlarına yeni bir kripto para eklemediğini vurguladı.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Cointelegraph

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin