Coinbase’den kripto devrimi: Bitcoin ve kripto paralar her yerde kullanılabilecek
Coinbase’den kripto devrimi: Bitcoin ve kripto paralar her yerde kullanılabilecek

Coinbase’den kripto devrimi: Bitcoin ve kripto paralar her yerde kullanılabilecek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Büyük kripto dönüm noktasında olan Coinbase, kullanıcıların Bitcoin, Ethereum, XRP ve Litecoin dahil olmak üzere kripto varlıklarını kolayca harcamalarını sağlayan bir Visa banka kartı başlatıyor.

Bitcoin borsası ilk önce İngiltere’de hizmet verecek

ABD’nin önde gelen kripto borsası, kartın önce İngiltere’de kullanıma açılacağını ve kullanıcıların doğrudan dijital varlıklarıyla ödeme yapmalarını sağlayacağını söylüyor. Coinbase tarafından şu açıklama yapılıyor:

Müşteriler kartlarını dünyanın dört bir yanındaki milyonlarca yerde kullanabilir, temassız, Çip ve PIN ile ödeme yapabilir, ayrıca ATM’lerden nakit para çekebilirler. Müşteriler Coinbase kartlarını kullandıklarında, anında kripto para birimini GBP gibi ortak bir para birimine çevirebilir. Yani kısaca alışveriş yapmak için kullanılabilir.

İngiltere ve AB’deki büyük bir kripto para birimi döviz kuru ile doğrudan bağlantı kuran ve kullanıcıların kripto bakiyelerini Coinbase hesaplarından doğrudan harcamalarını sağlayan ilk banka kartıdır.

İlk müşterilerden komisyon alınmayacak

Coinbase ayrıca kullanıcıların fonlarını yönetmelerine yardımcı olmak için yeni bir uygulama başlatıyor:

Müşterilerin harcamalarını yönetmelerine yardımcı olmak ve müşterilerin harcamalarını bir Coinbase kartında finanse etmek için hangi kripto cüzdanlarını kullanacaklarını seçmelerini sağlayan Coinbase Card uygulamasını da başlattık. Coinbase kartı, Coinbase platformunda alış ve satış için mevcut olan tüm kriptoları desteklemektedir.

Kart, Mali Davranış Otoritesi tarafından tamamen yetkilendirilen Paysafe Financial Services Limited tarafından verilir. Forbes raporuna göre, Bitcoin, Ethereum, XRP ve Litecoin, desteklenecek ilk kripto paralardır. Coinbase, kaydolan ilk müşteriler için düzenleme ücretleri ve komisyon almayacak.

Coinbase, önümüzdeki aylarda diğer Avrupa ülkelerini destekleyeceğini açıkladı. Ancak şimdiye kadar, Avrupa harici yerler için mevcut herhangi bir plan açıklanmadı.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin