blockchain.com
Blockchain.com'un 25 dolarlık dev XLM airdropu devam ediyor

Blockchain.com’un 25 dolarlık dev XLM airdropu devam ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Blockchain.com, Coinbase girişiminin Stellar ağı ve teknolojisi hakkında daha fazla bilgi edinmeyi teşvik için kullanıcılarına 50 dolar ödeme kampanyasının ardından sadece cüzdanlarına kaydolmak için kullanıcılarına toplamda 125.000 dolar değerinde Stellar Lumens (XLM) tokeni ödedikleri büyük bir farkındalık kampanyasını devam ettiriyor. Kampanya ile ilgili duyuru sitenin blog sayfası aracılığıyla yapıldı.

Kampanya büyük bir ses getirdi ve Blockchain. com’un neden böyle bir kampanya yaptıklarına dair açıklamaları şu şekilde:

Blockchain olarak, dünyayı kripto sektörüne bağlama ve kullanıcılarımızın kripto varlıklarıyla güvenli ve kolay bir şekilde etkileşime girmelerine yardımcı olma konusunda çaba gösteriyoruz. Kripto ekosisteminde aktif bir katılımcı olmak için ilk adım bir kripto varlığı edinmek. Kullanıcılarımıza ücretsiz olarak XLM’i sunarak, daha büyük bir kripto kullanıcısı topluluğunun oluşturulmasına yardımcı olmayı umuyoruz.

Blockchain.com bu kampanyada neden Stellar Lumens’in seçildiğine dair ise şunları söyledi:

Stellar ile başlıyoruz çünkü ağı ölçeklenebilirlik için üretildi. Tokeni XLM, milyonlarca insan aynı anda kullanıyor olsa bile, hızlı, düşük maliyetli, dünya çapında işlemlere olanak tanıyor. Stellar, gerçek dünyayı veya sanal ürün ve hizmetleri temsil eden özel tokenler bile geliştirebilecek kapasitede. Son olarak, Stellar dünya standartlarında bir gelişim topluluğuna ve canlı, işleyen bir ekosisteme sahip.

Blockchain.com’un 30 milyonu aşkın cüzdan kullanıcısı bulunuyor

Blockchain.com bu girişim için Stellar Geliştirme Vakfı ile iş birliği yaptı. Kullanıcılara airdrop ile verilen XLM tokenlerinin tam miktarı, resmi web sitesine göre çeşitlilik gösterecek. Kullanıcıların izin verilenden daha fazla XRP almasını önlemek için, kullanıcılar ilk ödülünü ancak bir kez kaydolduktan sonra talep edebiliyorlar.

Blockchain.com’un yaklaşık 30 milyon cüzdan kullanıcısı bulunuyor. Ve bu yeni girişim, her iki taraf için de adaptasyonu teşvik etmek için bir teklif ve daha genel olarak daha fazla sayıda yatırımcıya çeşitli kripto paralar için bir geçit yolu sunuyor.

Stellar, sınır ötesi ödemelerde de kullanıldığı gibi Ripple’nin XRP’sine rakip olarak görülüyor. Proje, yakın zamanda IBM’le işbirliği yaparak 6 bankanın stabil coin çıkarmasına ve Stellar ağını kullanmasına yardım edeceğini açıkladı. XLM ayrıca Coinbase Pro’ya eklenmesi son önemli gelişmelerden biri olarak görülüyor.

investinblockchain

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin