Coinbase Keystone Capital şirketini satın alarak neyi hedefliyor?
Coinbase Keystone Capital şirketini satın alarak neyi hedefliyor?

Coinbase Keystone Capital şirketini satın aldı: Şimdi yolculuk nereye?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

ABD merkezli kripto para borsası platformu olan Coinbase, 6 Haziran’da California merkezli bir menkul kıymetler satıcısı olan Keystone Capital’i devraldığını duyurdu. Bu adım, Keystone’nin sahip olduğu bir broker-bayi lisansının edinilmesi yoluyla Coinbase’de alım satım amaçlı menkul kıymetlerin alım satımını gerçekleştirme çabasının bir sonucudur. Coinbase Keystone Capital şirketini satın alarak neyi hedefliyor?

Coinbase Keystone Capital şirketini satın alarak neyi hedefliyor?

Ayrıca bu satın alma, Coinbase’in faaliyet alanını genişletecek ve kripto dışı finansal ürünlere yönelmesine yardımcı olacak. Kayıtlı bir broker-satıcısı olan Keystone Capital, alternatif bir ticaret sistemi veya ATS çalıştırmak için de lisansa sahip. Bu lisanslar, Coinbase için yeni iş fırsatları demek. Ancak bu alanlarda çalışmak için düzenleyici onayı gerekiyor. Coinbase Başkanı ve CEO’su olan Asiff Hirji satın almaya yönelik şu açıklamayı yaptı:

Eğer onaylanırsa, Coinbase yakında ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ve Mali Sanayi Düzenleme Kurumu (FINRA)’nun gözetimi altında Blockchain bazlı menkul kıymetler sunabilecek.

Ancak Coinbase, bu anlaşmanın şartları henüz açıklamadı.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin