Coinbase ilk listeleyeceği altcoin’i duyurdu: Dash (DASH) düşüş trendini kırdı
Coinbase ilk listeleyeceği altcoin’i duyurdu: Dash (DASH) düşüş trendini kırdı

Coinbase ilk listeleyeceği altcoin’i duyurdu: Dash (DASH) düşüş trendini kırdı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Hatırlanacağı gibi, önde gelen kripto para borsası Coinbase, 8 altcoin’i listelemek için araştıracağını duyurmuştu. Bu duyuruya binaen ilk listelenecek kripto para Dash (DASH) oluyor.

Dash (DASH) pazartesi Coinbase Pro’da

Amerika Birleşik Devletleri’nde önde gelen kripto para borsa platformlarından biri olan Coinbase Pro, 16 Eylül’den itibaren Dash (DASH) ‘ı listeleme niyetlerini açıkladı. Başlangıçta, platformun, DASH/USD ve DASH/BTC olarak iki işlem çifti olacak. Ne yazık ki, Dash ağının anında onaylanması gibi bazı benzersiz özellikler başlangıçta desteklenmeyecek.

Çizgi Analizi

Dash, bu listeleme haberi ile güçlü bir destek aldı. Perşembe günkü listeleme haberi, piyasaya biraz hayat verdi, Dash ise 80 doların altındaki düşüş trendini kırdı. Bir kayan yıldız şamdan 98 dolar seviyesini test etti, ancak yükseliş momentumu hemen yükseliş eğilimine son vererek reddedildi. Bununla birlikte, Dash, 1 saatlik grafikte 100 Basit Hareketli Ortalama’nın desteğiyle 1 saatlik orta kıvrımlı Bollinger Band’ın üzerindeki kazancı sürdürdü.

Pazartesi gününden itibaren Coinbase Pro’da işlem görmesi, fiyatı 100 doların üzerine yükseltmesi muhtemel olarak analistler tarafından öngörülüyor. Ek olarak, etkileyici bir bacak kaldırma için teknik seviyeler bozulmamış ve olgunlaşmıştır.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin