Uzmanlardan son 5 yılın Bitcoin kıyaslaması ve 2025 tahmini
Uzmanlardan son 5 yılın Bitcoin kıyaslaması ve 2025 tahmini

BTC, ETH, XRP fiyat tahmini: Bitcoin, altcoin’leri bırakarak devam ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Birkaç gün önce, kripto paraların çoğu BTC ile bağlantılı olarak yükseliyordu, ancak durum bugün değişti. Bitcoin’in baskınlık oranı artmaya devam ederek toplam pazar payının %70,3’ünü ele geçirdi. En iyi 10 kripto para biriminin oranları BTC’ye göre düşüyor, ancak birkaçı ABD Doları ile ilişkili olarak büyüme gösteriyor. işte, BTC, ETH, XRP fiyat tahmini…

 CoinMarketCap tarafından en iyi 10 sikke

BTC, ETH, XRP Fiyat Tahmini

BTC/USD

Bitcoin oranı beklendiği gibi 10.000 dolara yükseldi ve boğalar hızlı bir şekilde iyileşmeyi başardı. Son zamanlarda, Tether, BTC’nin fiyatını zaten etkileyen Çin Yuan’ını desteklediğini duyurdu. Ana kripto para biriminin oranı artmaya başladı ve uzun konsolidasyon döneminin dışına çıktı.

BTC / USD grafiği

1D grafikte, hareketli ortalamalar yükseliş eğiliminin yanı sıra, piyasadaki boğaların varlığını ve bunun üçgen modelinde kripto para biriminin fiyatını koruduğunu gösteriyor. Her durumda, böyle bir modelin oluşumu, alıntılar modelin sınırlarının ötesine geçene kadar belirsizlik anlamına gelir. Ancak, fiyatlar alt sınırdan çıkarken, U.Today analistleri sadece yukarı yönlü bir hareketten bahsetmenin mantıklı olacağını söylüyorlar. Ancak, onay, için en yakın direnç seviyesinin çöküşü ve 11.000 doların üzerindeki sabit fiyat teklifine ihtiyaç duyuyor.

Bitcoin yazım zamanında 10.332 dolar seviyesinde işlem görüyor.

ETH/USD

Baş altcoin direnç seviyesini zorladı ve 145 dolar seviyesine gerileme ile bağlantılı kaldı. Hareketli ortalamalar, düşüş momentumunun yeniden başladığını belirten belirtiler çoktan oluştu.

Tradingh tarafından ETH / USD grafiği

Stokastik Osilatör göstergesindeki direnç çizgisinin hızlı bir şekilde test edilmesi, hedef seviyeye kısa vadeli düşüş lehine ek bir sinyaldir. U. Today analistlerine göre, aşağı doğru hareketin tamamlanmasını ve 145 dolar seviyesine yakın bir düşüş eğiliminin başlamasını beklemelisiniz.

Ethereum yazım zamanında 179,74 dolar seviyesinde işlem görüyor.

XRP/USD

Kendi trendini takip eden XRP, 0,2550 dolar seviyesine yuvarlandı. Alt sınırdaki düşüş, 0,251 dolara yakın durdu ve alıcılar, XRP fiyatını azalan hacimlerde ortalama fiyat alanına geri getirmeye çalıştı.

XRP / USD grafiği

Analistlere göre eğer, dört saatlik EMA55’in direncinin üstesinden gelinemezse, aralığın alt ucuna doğru geri dönüş devam edecektir.

XRP yazım zamanında 0.2550 dolardan işlem görüyor.

News.U.Today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin