coinbase, Multisig, multisig vaults, kripto para haberleri
Coinbase Multisig Vaults

Coinbase gelecek ay Multisig kasa özelliği desteğini sonlandıracak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Multisig kasaları, Coinbase’de kendi özel anahtarlarını yönetmelerine ve kendi güvenliklerini kontrol etmelerine imkan sağlayan bir özellikti.

 

San Francisco merkezli kripto para birimi borsası Coinbase, platformdaki mevcut çoklu kayıtlar (erişim için birden çok imza gerektiren hesaplar anlamına geliyor) desteğini 19 Nisanda sona erdireceğini açıkladı.

Şirket, müşteri geri bildirimlerini, düşük popülerlik ve kullanımları gerekçe göstererek şimdiden herhangi bir yeni multisig kasası yaratılmasını kapadı. Coinbase ayrıca Bitcoin forklarının daha sık hale gelmesiyle, çok kademeli kasaların karmaşıklığının her eklenen fork varlık için çok çekişli çekimleri desteklemesini olanaksız hale getirdiğini açıkladı.

Coinbase Multisig kasaların kendilerine bir avantaj sağlamadığını belirtti

Şirket, bu ürünün kullanıcı tarafından kontrol edildiğinden müşterilerin zaten kontrol ettikleri iki anahtarla para taşıyabileceğini açıklıyor. Bu değişiklik sadece Coinbase müşterilerinin şirketin kontrol ettiği üçüncü anahtara erişememelerine neden olacaktır.

Bu özelliği kullanan kullanıcıların, değişiklikten önce iki anahtarına erişebilmelerini sağlamalıdır. Coinbase müşterilerinin 19 Nisan 2018’den önce tüm fonları multisig kasadan çekmesi tavsiye ediliyor.

Bu tarihten sonra, bu tür bir kasa ile ilişkili çok noktaya adrese erişimi Coinbase tarafından kontrol edilmeyen üçüncü taraf açık kaynaklı yazılım kullanımını gerektirecektir ve bu çok amaçlı araç da grup kasalarını desteklemeyecektir. Bir Coinbase müşterisi olun ya da olmayın, Bitcoin varlıklarınızın güvenliğinin sorumluluğu size aittir.

Bitcoin News

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin