Coinbase ETF’ler için Wall Street yatırım yönetimi devine koştu!üşünüyor
Coinbase ETF’ler için Wall Street yatırım yönetimi devine koştu!

Coinbase ETF’ler için BlackRock’tan yardım istiyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

ABD merkezli kripto borsası ve cüzdan hizmeti Coinbase ETF’ler için Wall Street yatırım yönetimi devi BlackRock’ın yardımını istedi. Coinbase bir kripto para birimi tabanlı borsada işlem gören fon yaratmak istiyor.

Coinbase ETF’ler için Wall Street yatırım yönetimi devine koştu!

Önerilen kripto ETF’si ile kurumsal yatırımcıların uçucu kripto pazarlarına erişim kazanması hedefleniyor. Bu arada bilgilerin alındığı raporda, görüşmelerin Coinbase ve BlackRock arasında devam eden konuşmaların bir parçası mı olduğu açık değil. Geçtiğimiz Ağustos ayında, Coinbase şirketi Index Index’in tüm yeni ve mevcut yatırımcılar için yıllık yönetim ücretini yüzde 2’den 1’e indireceğini açıkladı.

Coinbase, kurumsal yatırımcıların kripto alanına girmesi için yeni bir kategori oluşturmaya ihtiyaç olduğunu belirtiyor. 22 Ağustos’ta ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), üç başvuran tarafından sunulan dokuz ayrı ETF için başvuruyu reddetti. Ancak, 23 Ağustos’ta ajans, henüz bir son teslim tarihi olmamasına rağmen, dokuz ETF’nin kararını gözden geçireceğini açıkladı.

Cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin