Craig Erlam: “Bitcoin'in Gold 2.0 olma hayali,  tehlikede olabilir.”
Craig Erlam: “Bitcoin'in Gold 2.0 olma hayali,  tehlikede olabilir.”

Fiyat düşüşüne rağmen Bitcoin, Gold 2.0 olma hayalini gerçekleştirebilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto çevrelerinde Bitcoin ayı pazarından daha fazla konuşulan hiç bir konu yoktur. Eşsiz yüksek fiyatlara ulaştıktan sonra, Bitcoin fiyatı düştü ve sonbahar çok zor geçti. Lider kripto para Aralık 2017’den bu yana yaklaşık 20.000 dolardan  6.000 dolara kadar düştü. Peki Bitcoin hala Gold 2.0 olabilir mi? Craig Erlam’a göre, Bitcoin’in Gold 2.0 olma hayali, kripto para birimi bazı yatırımcıların güvenini kazanamadığı için tehlikede olabilir.

Craig Erlam: “Bitcoin’in Gold 2.0 olma hayali,  tehlikede olabilir.”

Ancak Bitcoin boğaları iyimser görüşlerini hala koruyor. Bitcoin bir süredir 6.300 dolar ile 6.600 dolar arasında işlem görüyor ve son zamanlarda volatilitesi büyük ölçüde azaldı. Fiyatlar çok istikrarlı ve ancak bu yeni hareket trendi endişe verici ve devam ederse, bu aslında kripto para piyasasının en sevdiği parası için çok derin bir soruna işaret edebilir.

Oanda’nın kıdemli pazar analisti Craig Erlam, yakın zamanda Bitcoin’in fiyatındaki düşüş ve küresel hisse senedi piyasasında çok kötü bir seans arasında bir korelasyon olabileceğini doğruladı. Erlam’a göre, Bitcoin’in Gold 2.0 olma hayali,  kripto para birimi bazı yatırımcıların güvenini kazanamadığı için tehlikede olabilir.

Bitcoin şimdiye kadar yüzlerce kez ölü olarak kabul edildi

Erlam ayrıca, 6.000 dolarlık fiyat aralığının şu anda Bitcoin için kritik bir seviye olarak göründüğünü belirtiyor. Fiyatın 6.000 doların altına düşmesi durumunda, yatırımcıların bu kripto paradan vazgeçebileceğine inanıyor.

Açıkçası, Bitcoin şimdiye kadar yüzlerce kez ölü olarak kabul edildi. Bu yüzden onun varlığı hakkında çok fazla endişelenmemeli. Bitcoin’e olan güvenin bazı zorlu dönemlerle karşı karşıya kalmasına rağmen, eski yatırımcılar kripto paranın esnekliğiyle ilgili her şeyi biliyorlar. Bu yüzden hiç kimse, bu yıl  Bitcoin’in aniden çökmesini beklememeli. Peki şimdi ne olacak? Bunu sadece zaman gösterecek. Neler olacağını bilmek istiyorsanız bizi takipte kalın!

Bitcoinexchangeguide

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin