Coinbase, Earn.com'u kapatarak Coinbase Earn sistemini genişletiyor
Coinbase, Earn.com'u kapatarak Coinbase Earn sistemini genişletiyor

Coinbase Earn.com’u satın aldı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Coinbase Earn.com’u satın aldı. Kripto para borsası Coinbase, sermayesi 225 milyon dolar olan San Francisco merkezli ücretli mesajlaşma platformu Earn.com’u satın aldı. Ayrıca şirketin CEO’su, Balaji Srinivasan’ı Baş Teknoloji Yöneticisi (CTO) olarak atadı.

Coinbase Earn.com’un CEO’sunu, şirkete Baş Teknoloji Yöneticisi olarak atadı

Ne Coinbase ne de eskiden 21.co olarak bilinen Earn.com anlaşmanın şartlarını açıklamadı. Ancak Balaji Srinivasan, satın almanın  Earn.com’u destekleyenler için olumlu bir yatırım getirisi olduğunu söyledi. Şirket başlangıçta 120 milyon dolarlık yatırım yaptığı için, anlaşmanın maliyeti konusunda bir gösterge var.

Satın alma işleminin bir parçası olarak, kripto para borsası Earn.com’un CEO’su Balaji Srinivasan’ı, şirketin ilk CTO’su olarak işe aldı. Earn.com ekibinin geri kalanı da Coinbase’ye geçecek. Balaji Srinivasan elektrik mühendisliği alanında lisans, yüksek lisans ve doktora derecesine sahip olup, kimya mühendisliği alanında ise yüksek lisans derecesine sahip. Ayrıca Blockchain teknolojisi ve kripto para birimlerinin öncülerinden biri olarak bilinir.

Balaji Srinivasan, kripto paralara yönelik tecrübesini şirkete aktaracak

Earn.com’dan önce Balaji Srinivasan, Andreessen Horowitz’e genel ortak oldu. Balaji Srinivasan, Andreessen Horowitz’e dahil olmaya devam edecek ve Coinbase’deki CTO pozisyonunun yanı sıra, kripto paralara yönelik tecrübesini şirkete aktarmakla da sorumlu olacak. Balaji Srinivasan, konuya yönelik şunları söyledi:

Coinbase’in kullanıcı tabanı ve dağıtım kanallarıyla, birkaç ayda ARR’de 100 milyon dolar kazanabileceğimizi düşünüyorum. Bir felaketin başarılı bir ürüne dönüştürülebilmesi gerçeğiyle gurur duyuyorum ve ilerideki uygulamalar hakkında heyecanlıyım.

Coinbase kısa bir süre önce yeni işe alımlar yaptı

Coinbase kısa bir süre önce yeni işe alımlar yaptı. Geçen hafta kripto para borsası daha önce Facebook’ta Teknoloji İletişimi Direktörü olarak görev yapan Rachel Horowitz’i,  İletişim Başkan Yardımcısı olarak işe aldı.

Aralık 2017’de eski PayPal ve Facebook yöneticisi David Marcus, Coinbase yönetim kuruluna katıldı. Coinbase CEO’su Brian Armstrong, David Marcus’un hem ödeme hem de mobil alan bilgisinin, Coinbase’nin ilerlemesine yardımcı olacağını söyledi.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Cointelegraph

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin