Bitcoin Cash için bomba iddia
Bitcoin Cash için bomba iddia

Bitcoin Cash için bomba iddia: “Önümüzdeki ay 2 bin dolara sıçrayacak!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Spekülasyonların kol gezdiği kripto para dünyasında bu kez algoritmalar devreye girdi. Bitcoin Cash için bomba iddia, önümüzdeki ay 2 bin dolara sıçrayacağı yönünde.

Kripto para birimlerinin son 14 aya dair verilerini analiz eden ve birtakım algoritmalarla değerlendirmeler yapan “Past, Present and Future” raporu, önümüzdeki aya ilişkin çarpıcı tahminler ortaya koydu.

Bitcoin Cash için bomba iddia: %150 artışla 2 bin dolara!

Haberin yazılış anında 759,03 dolarlık değeriyle piyasa hacmi bakımından en büyük dördüncü kripto para birimi olan Bitcoin Cash’in de ele alındığı raporda çılgınlık düzeyinde bir optimist tahmin yapıldı.

Mayıs ayında Bitcoin Cash’in 2 bin doları aşacağı tahminiyle bomba bir iddiada bulunan raporda birçok piyasa gözlemcisinin ifadesi yer alıyor. Gözlemciler, Bitcoin Cash’in gelecekte giderek yaygınlaşacağı ortak fikrinde buluşmuş durumda.

Bahsi geçen rapora göre Bitcoin Cash için zor zamanların sonu gelmiş olabilir. Raporda yer alan tahminler dijital sektörün kesin performansını tahmin etmek için fiyatlar, işlem hacimleri, piyasa değerleri ve popülarite gibi verileri dikkate alıyor.

Mayıs ayı ile birlikte Bitcoin Cash’in 2 bin dolara erişeceğini iddia eden rapor, para biriminin birkaç hafta içinde %150 artış sergileyeceğini söylüyor.

Bitcoin Cash diğer para birimleriyle aynı kaderi paylaştı

2018’in ilk günlerinden günümüze dek seyrettiği grafikte diğer kripto para birimleriyle benzer bir yol izleyen Bitcoin Cash, Aralık ayı sonunda rekor seviyelere ulaştıktan sonra 610 dolara kadar gerileyen bir düşüş dönemi geçirdi.

Bitcoin Cash 15 Aralık 2017 - 17 Nisan 2018 grafiği
Bitcoin Cash 15 Aralık 2017 – 17 Nisan 2018 grafiği

Kripto para birimleri için pek de olumlu geçmeyen 2018 ilk çeyreği, düzenlemelere ilişkin artan endişelerin yanı sıra Facebook, Twitter ve Google gibi reklam yasaklarıyla çalkalandı. “Sözde” balonun patlamasıyla ilgili korkular, ABD’de vergi sezonunun sonuna gelinirken sektörün yeşile dönmesine yardımcı olmadı.

RippleNews.tech


Yasal Uyarı: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım; nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin