Sıcak Gelişme: Coinbase halka arz oluyor!
Sıcak Gelişme: Coinbase halka arz oluyor!

Coinbase dijital varlık dönüşümlerine başlıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

San Francisco merkezli kripto para borsası ve kripto cüzdan sağlayıcısı Coinbase dün yaptığı resmi açıklamaya göre yeni bir dönüştürme hizmetine başladı.

Yapılan açıklamaya göre platform kullanıcıları Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ethereum Classic (ETC), Litecoin (LTC), 0x (ZRX) ve Bitcoin Cash (BCH) arasında dönüşüm yapabilecekler. Hizmet, coinbase.com adresinde ve firmanın iOS ve Android uygulamalarında kullanılabilecek.

Yeni özellik, 34 farklı ülkede müşterilere sunulacak olup, Coinbase yerel ödeme erişimi sunuyor. Kripto borsasına göre dönüştürme, platformun geliştirilmesindeki doğal bir ilerleme.

Kripto dönüştürmenin kripto ticaretinden farkı ne?

İlk etapta aynı işlem gibi görülen bu iki farklı durumda takas yoluyla yani alım satım yapmak yerine dönüştürme faaliyetinde mevcut bir kripto varlık başka bir varlığa çevrilebiliyor.

Coinbase yıl sonuna kadar her gün yeni bir gelişme ile geliyor

10 Aralık’tan bu yana, kripto borsası geleneksel bir Noel şarkısına atıfta bulunarak “12 Gün Coinbase” tanıtım kampanyasının bir parçası olarak yeni teklifler sunmaya başladı. 14 Aralık’ta, borsa, ödeme hizmeti PayPal ile fiat çekim işlemlerini başlattığını resmen duyurmuştu. Bu hizmet, ilk etapta ABD’deki müşterilere sunulacak olup sonrasında kademeli olarak diğer bölgelerinde kullanımına açılması planlanıyor.

Coinbase ve PayPal, daha önce 2016 yılında, büyük kredi kartlarına ek olarak platform desteğine eklenerek entegre edilmişti. O dönemde platform kullanıcıları sattıkları Bitcoin’lerin fiat karşılıklarını PayPal cüzdanlarına aktarabiliyordu. Fakat entegrasyon, teknik sıkıntılar nedeniyle Şubat 2018’de sona erdirildi.

Profesyonel borsa platformu şu an 20. en büyük borsa platformu

Kripto para platformunda yeni hizmetler ve özellikler sunmanın yanı sıra kampanya, hayır ve eğitim girişimlerini de bulunuyor.

CoinMarketCap’e göre 154 milyar dolar değerindeki Coinbase’in profesyonel borsa platformu Coinbase Pro, 24 saatlik ticaret hacmi ile 20. en büyük kripto para borsası konumunda bulunuyor.

cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin