Japonya'nın önde gelen borsasından XRP atağı
Japonya'nın önde gelen borsasından XRP atağı

Önemli gelişme: 13 banka Ripple (XRP) destekli MoneyTap ile çalışacağını açıklıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Japonya’nın önde gelen bir finans grubu olan SBI Holdings, yakın zamanda başlattığı XRP destekli MoneyTap Uygulaması ile büyük adımlar atıyor. En yeni adımı ise, nakitsiz ödeme başvurusu ile ilgili olarak, 13 önde gelen bankanın sisteme entegre edeceği yönündedir.

XRP için büyük bir dönüm noktası

Geliştirme, San Francisco merkezli Blockchain startup’ı için çok büyük bir dönüm noktası çünkü Ripple’in ödeme ekosistemine daha fazla ticari banka ekleniyor. 13 banka arasında Atago, Kiraboshi, Keiyo, San-in Joint, Shiga, Shimizu, Shinsei, Suminobu SBI Net, Suruga, Seven, Hiroşima, Fukui ve Hokuriku bankaları bulunuyor.

Geçen hafta yayınlanan basın açıklamasına göre:

Money Tap, kullanıcıların doğrudan bireyler arasında bankadan banka hesabına para aktarmalarını sağlayan 7/24 kesintisiz hizmet veren güvenli, gerçek zamanlı ve rahat bir uygulamadır. Banka hesap numarasına ek olarak, havale hedefini belirtmek için bir cep telefonu numarası veya QR kodu (* 2, 3) kullanan ve parmak izi, biyometrik kimlik doğrulama ile birleştiren (UX) ek güvenlik özelliklerine sahibiz.

SBI Holdings CEO’su Yoshitaka Kitao, Ripple (XRP) potansiyeli ve bir Blockchain ile ödeme sistemi konusunda çok iyimserdi. 2025 yılına kadar XRP kullanımına giderek daha fazla bankanın bağlanacağı vizyonunu sürdürüyor.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin