Önde gelen Bitcoin borsasında kritik güvenlik açığı!
Önde gelen Bitcoin borsasında kritik güvenlik açığı!

Coinbase CTO’su: “Piyasa çöküşüne rağmen kripto paralar teknoloji ana akımına giriyor.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Coinbase CTO’su Balaji Srinivasan, dijital paraların teknoloji ana akımına girdiğini düşünüyor. Bu konuda 2018 yılında piyasada tanınmış yüzde 70’in üzerindeki düzeltmeye ve 2 gündür yaşanan fiyat çöküşlerine rağmen ısrarcı. Kripto paralar yıl başından bu yana 600 milyar dolardan fazla kaybetti. Bununla birlikte, kripto para birimleri ve Blockchain kurumsallaşmaya ilişkin önemli bir gelişme gösterdi.

Coinbase CTO’su: “Kripto paralar ve Blockchain kurumsallaşmaya ilişkin önemli bir gelişme gösterdi.”

Ayrıca bir girişim sermayesi yatırımcısı olan Srinivasan son zamanlarda şunları söyledi: 

Sundar Pichai ve Sergey Brin’in oğulları hem kripto paraya ilgi duyuyor hem de madencilik yapıyor. Facebook Blockchain yapıyor; Square açık bazı güzel soğuk depolama kodu kaynaklı; Microsoft, Amazon, Google Cloud’un tümünde Blockchain çabaları var; Kripto teknoloji ana akıma giriyor.

Artık teknoloji şirketleri, Blockchain teknolojisini benimsemekten kazanacakları potansiyel faydaları görmeye başladılar. Teknoloji, veriyi segregasyon yoluyla işlemeye yardımcı olur ve bir dizi akranla eşler arası süreç içinde saklar. Ancak kötü niyetli oyuncuları kötü niyetle ortadan kaldırmak için bir teşvik sistemi kullanılıyor. Teşvik, Blockchain ağındaki bir kripto para birimi.

Google'ın kurucu ortağının oğlu da Ethereum madenciliği yapıyor

Google CEO’sunun 11 yaşındaki oğlu Ethereum madenciliği yapıyor

Bu yeni teknolojiyi anlamaya yönelik bir teklifte, teknoloji şirketleri ve teknoloji meraklıları, büyük Blockchain ağlarını destekleyen kripto paralarını kullanmaya başlıyorlar. Geçtiğimiz yıl dünyanın dördüncü en büyük varlık yöneticisi olan Fidelity Investments’ın en iyi iki kripto paranın ticaretini gerçekleştirdiğini bildirildik. Madencilik kavramını ve kripto paranın gerekliliğini anlamaya çalışıyorlar.

Şirket Fidelity Digital Assets’i kurdu. Yeni firma, kripto varlıkları için saklama hizmeti sunuyor ve kurumsal yatırımcıların kripto pazarına girmelerine yardımcı oluyor. Yakın zamanda, Google’ın kurucu ortağı Sergey Brin ve şirketin CEO’su Sundar Pichai, oğullarının Ethereum Blockchain’inin doğal para birimi olan Ether’in madencilik yaptığını açıkladı. Sundar Pichai konuya yönelik şunları söyledi:

Geçen hafta oğlumla yemek yiyordum ve Bitcoin ile ilgili bir şey hakkında konuşuyordum. Oğlum 11 yaşında ve bana madencilik yaptığını söyledi. Kağıt paranın nasıl çalıştığını ona açıkladım. Ethereum’u kağıt paranın nasıl çalıştığından daha iyi anladığını anladım. Onunla bankacılık sistemi, onun önemi hakkında konuşmalıydım. İyi bir konuşmaydı.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin