Coinbase Commerce online ödeme yöntemlerini değiştirdi
Coinbase Commerce online ödeme yöntemlerini değiştirdi

Coinbase Commerce ile 2,7 milyon site kripto parayı kabul ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bu ayın başında Coinbase Commerce, ticari işlemler için kripto paraların bir ödeme şekli olarak kullanılmasına izin verecek yeni bir WooCommerce eklentisi başlattığını açıkladı. WooCommerce’in şu anda tüm çevrimiçi mağazaların yüzde 28’ini oluşturduğu tahmin ediliyor. Bu adım, kripto para ticari işlemlerinin geleceği için büyük bir potansiyel getirdi.

Coinbase Commerce online ödeme yöntemlerini değiştirdi

Yeni veriler, 810.000 çevrimiçi mağazanın artık WooCommerce kullanarak Coinbase Commerce’i entegre ettiğini gösteriyor. Daha da etkileyici olan ise diğer ticari ödeme platformlarının eklenmesiyle, Coinbase Commerce’ın 2,7 milyon çevrimiçi mağazaya kripto ödeme seçeneklerini getirmesi. Coinbase, oluşumu şu şekilde tanımlıyor:

Dünyanın herhangi bir yerindeki satıcıların doğrudan bir müşteriden kripto para ödemelerini kabul etmesini sağlayan ilk bağımsız kripto para birimi ödeme çözümlerinden biri.

Ödemelerde şu an için dört önemli kripto para geçerli

Platform şu anda Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum ve Litecoin ile uyumlu. İlginç bir şekilde, Coinbase Commerce’de işlem gören ödemeler, müşterinin cüzdanından çevrimiçi mağazaya, orta düzeysiz bir şekilde gitmekte. Bu sayede işletme sahipleri, ödemeleri kabul etmek için asla işlem ücreti ödemek zorunda kalmıyor. Coinbase bu oluşumu şu şekilde anlatıyor:

Coinbase’deki misyonumuz açık bir finansal sistem yaratmak. Bu yüzden dünya çapında işletmelere hizmet vermek için bu çözümü tasarladık. Sunduğumuz daha önceki satıcı ürünlerinden farklı olarak Commerce, barındırılan bir hizmet değil. Bu yüzden işletmeler kendi dijital paralarını tam olarak kontrol edebilirler.

Unhashed

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin