Bitmain şirketi tüm müşterilerine KYC ile ilgili bir e-posta gönderdi
Bitmain şirketi tüm müşterilerine KYC ile ilgili bir e-posta gönderdi

Bitmain şirketi madencilik ekipmanı satarken KYC’yi uygulayacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitmain şirketi, madencilik ekipmanı satın almak isteyen herkesin, Know Your Customer (KYC) prosedürüne uymalarının zorunlu olduğunu duyurdu. Kara para aklama prosedürü olarak bilinen KYC, son zamanlarda kripto paralarla çok anılmakta. Şirketin bu duyurusu, KYC ile daha önceden hiçbir ilişkisi olmadığı için çoğu kişi tarafından şaşkınlıkla karşılandı. Bu hareketin, olası ilk ürün teklifleri (IPO) düzenlemeleri veya Çin’deki kripto düzenlemesi ile ilgili olabileceği düşünülüyor.

Bitmain şirketi tüm müşterilerine KYC ile ilgili bir e-posta gönderdi

Buna ek olarak, Bitmain ayrıca tüm müşterilere KYC ile ilgili bir posta gönderdi. Platform, KYC prosedürünün, mümkün olan en kısa zamanda tamamlamasını istedi. İşlemi tamamlayamayan müşteriler ya platform tarafından engellenecek ya da bir daha satın alma işlemi gerçekleştirmeyecek. Bitmain tüm müşterilerinden bilgileri istedi:

Müşterilerin isim, adres, kimlik türü ve kimlik numarasını içeren kişisel bilgilerini sunmaları gerekiyor. Bilgiler platformun çevrimiçi portalında sunulmalı. İstenilen bilgilerin 24 Ağustos 2018’de 00:00 UTC’ye kadar sunulması gerekiyor.

Kimlik doğrulaması için satın alma sınırı getirildi

Bitmain, platform tarafından toplanan bilgilerin, müşterinin izni olmaksızın herhangi bir “yetkisiz üçüncü taraf” ile paylaşılmayacağını da ekliyor. Bununla birlikte, hükümetin gerekli gördüğü takdirde bilgilere ulaşacağı da belirtiliyor. Ayrıca, Bitcoin madencilik şirketi de kimlik doğrulaması için satın alma sınırı getirdi. Sınırlama şu şekilde uygulanıyor.

Kimlik bilgileri verilmemişse veya KYC’nin doğrulanması devam ediyorsa. Maksimum satın alma limiti:

  • Yurtiçi Web Sitesi:  300.000 ¥ (Japon Yeni)
  • İngilizce Web Sitesi:  0 TL

KYC’nin onaylanması tamamlanmış ve onaylanmış ise. Maksimum satın alma limiti:

  • Yurtiçi Web Sitesi:  Sınırsız
  • İngilizce Web Sitesi:  Sınırsız

Kimlik doğrulama tamamlandıysa ve onaylanmadıysa. Maksimum satın alma limiti:

  • Yurtiçi Web Sitesi: 0
  • İngilizce Web Sitesi: 0

Bitmain IPO, gerçekleşmeden önce müşteriler yeni KYC gereklilikleri konusunda mutlu değiller ve bu süreç Bitmain için iyi olabilir.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin