Coinbase CEO’su, SEC davasında Ripple Labs şirketini destekliyor
Coinbase CEO’su, SEC davasında Ripple Labs şirketini destekliyor

Coinbase CEO’su, SEC davasında Ripple Labs şirketini destekliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 2020 yılından bu yana SEC ile Ripple arasında yaşanılan dava süreci halen devam ediyor. Her iki tarafın da kendini savunduğu dava henüz bir sonuca bağlanmadı. Ripple tarafında ise Coinbase gelişmesi dikkat çekiyor. Borsanın CEO’su tarafından yapılan açıklama yeşil ışık yaktığını gösteriyor.

Geçtiğimiz senenin yaz aylarında başlayan dava süreci Ripple Labs şirketini yıpratmıştı. Özellikle davanın ilk döneminde yaşanılan süreç büyük ses getirmişti. Birçok kripto para borsası Ripple para birimini delist etmişti. Delist edenlerin arasında Coinbase borsası da yer alıyordu.

Amerika menşeli kripto para borsası her ne kadar Ripple para birimini listeden çıkarsa da yeniden listeleme yapabileceğinin sinyalini verdi. CEO Brian Armstrong paylaştığı tweet’te şunları söyledi:

“SEC ve Ripple arasında görülen daha beklenenden daha iyi gidiyor. Ripple için olumlu haberlerin olduğunu görebiliyoruz. SEC, kripto varlıklarına saldırmanın politik olarak bir anlam ifade etmediğini artık anlıyor. Çünkü bu davranışlar tüketicilere zarar veriyor.”

Ripple’ın Coinbase listelemesi yeniden gelecek mi?

Coinbase CEO’su Brian Armstrong’un yaptığı paylaşım yatırımcıları heyecanlandırdı. Armstrong, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na karşı attığı tweet ile Ripple para birimini savundu. SEC’in aldığı kararlar tüketicileri doğrudan etkilediğini vurguladı.

SEC, dava kararını aldıktan sonra Coinbase, Ripple para birimini ticaret işlemlerinden çıkarmıştı. Yaklaşık 1 senedir Amerika menşeli borsada yer almayan Ripple için yeniden listeleme söylentisi çoğaldı. Son atılan tweet ile beraber Coinbase, Ripple’ı yeniden listeleyebilir. Bu da Ripple’ın yükselişine eşilik edebilir.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin