Coinbase CEO'su:
Coinbase CEO'su: "Düzenlemeler tek başına yeterli olmaz."

Coinbase CEO’su, kripto düzenlemelerinin geleceğini anlatıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Coinbase CEO’su Brian Armstrong, kripto düzenlemelerinin geleceği hakkında röportaj verdi. Brian Armstrong, düzenlemenin ortaya çıkmakta olan ve beliren piyasalar etrafında şekilleneceğini, ayrıca hisse senedi piyasasının bir sonraki versiyonuna benzeyeceğini söyledi.

Coinbase CEO’su: “Düzenlemeler tek başına yeterli olmaz.”

Armstrong’a kripto para birimi düzenlemesinin geleceği hakkında ne düşündüğü soruldu. Armstrong kripto para birimlerinin çok farklı şeyler olmak için oluşturulduğu belirtilerek düzenlemelerin tek başına olmayacağını belirtiyor.

Armstrong ABD’de halihazırda çok sayıda düzenlemenin mevcut olduğu konusunda konuşmaya devam ederek, şirketinin halihazırda birçok eyalette faaliyet göstermeye nasıl başlamış olduğuna dair örnekler veriyor. Ayrıca şirketinin New York’ta BitLicense’e sahip olan ender kuruluşlardan biri olduğunu ekliyor.

“Özellikle bu yeni ve şaşırtıcı şirketler para kaynağına dönüşüyor.”

Daha sonra Armstrong ise gerçekte neye bakılması gerektiğinin, tüm farklı tokenlerin nasıl düzenleneceği şu şekilde açıklıyor:

Şimdi, bu ilerlemelerin bir sonraki aşamasında, yaratılan bu yeni tokenlerin ne olduğu konusunda biraz daha açıklık getirdiğini düşünüyorum. Özellikle bu yeni ve şaşırtıcı şirketler para kaynağına dönüşüyor ve potansiyel olarak bir sonraki borsaların tam versiyonu olacaklar.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin