Coinbase destekli Dapp cüzdanı “Authereum” piyasaya sürüldü
Coinbase destekli Dapp cüzdanı “Authereum” piyasaya sürüldü

Coinbase CEO’su Bitcoin ile doları karşılaştırdı: Hangisi daha güvenilir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Coinbase CEO’su Brian Armstrong, piyasa değerine göre en büyük kripto para Bitcoin ile doları karşılaştırdı. Armstrong’a göre BTC artık ABD dolarından daha güvenilir.

“Koronavirüs döneminde Bitcoin güven kazandı, dolar güven kaybetti.”

Invest Like the Best podcast’e verdiği yeni bir röportajda Armstrong, dünyanın rezerv para birimi olan ABD dolarının geleceğine ilişkin endişelerin özellikle de koronavirüs döneminde arttığını belirtti. CEO’ya göre bunun sebebi mali krizin ortasında artan ekonomik teşvik ve niceliksel gevşemeler.

Bunun kısa vadeli etkisi deflasyonist oldu. Ancak teşvik etmeye ve bu kadar çok para basmaya devam ederlerse uzun vadeli etki, giderek daha fazla enflasyon olabilir.”

Dışarıda bu tedirginlik hissine kapılmaya başlayan birçok insan var: “Hazine ve Federal Rezerv ile neler oluyor ve bu gerçekten mantıklı mı?”. Gerçek olamayacak kadar iyi görünüyor. Sadece tüm bu parayı basmanız gerekiyor ve sonra bir şekilde her şey yoluna girecek. Sanırım güvenebilecekleri alternatif bir sistem arıyorlar ve kripto para biriminde parmakları kadranda olan kimse yok.

Sadece 21 milyon Bitcoin olacak. Kimse gidip bunu değiştiremez ve bu şimdiye kadarki tüm sınavlardan geçti. ABD doları, aynı düzeyde güvene sahip değil.

Coinbase 19 yeni varlık için destek eklemeye hazırlanıyor

Armstrong ayrıca Coinbase ile ilgili son geliştirmeleri de paylaştı.

Müşterilerimizin çoğu bize geliyor ve “Başka varlıkları takas etmek istiyoruz.” diyorlar. Bunun bir süreliğine ortadan kalkacağını umuyordum ama bir noktaya kadar bir şirket olarak başarısız olabileceğimiz belli oldu. Müşterilere istediklerini sağlayamazsak başka bir yere giderler.

Coinbase şu anda ticaret için yaklaşık 30 dijital varlığı destekliyor. Armstrong, müşterilerinin diğer kripto para birimlerine artan ilgisine ayak uydurmak için borsanın daha fazlasını eklemeye devam edeceğini söyledi. Şirket şu anda 19 kripto varlığı için destek eklemeyi düşünüyor.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin