Coinbase, kripto para volatilitesi konusunda uyarıyor
Coinbase, kripto para volatilitesi konusunda uyarıyor

Coinbase CEO’su Armstrong ABD’deki kripto para düzenlemelerini yorumladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Coinbase’in CEO’su Brian Armstrong, 2018 Disrupt konferansı sırasında ABD’nin kripto para düzenlemelerini ele aldı.

Armstrong: “ABD’de kripto para sektörü zaten düzenlenmiş bir endüstri.”

Konferansta, 1993 ve 1994 tarihli Menkul Kıymetler Yasası’ndan bu yana yeni bir yasa bulunmadığı göz önüne alındığında, Brian’ın ABD’deki kripto para birimi düzenlemesi konusundaki duruşu soruldu.

Armstrong:

Kripto para yönetmeliğine sahip olduğumuz bir anın olacağını hiç sanmıyorum. Kripto paralar küresel bir fenomen ve her ülken farklı bir bakış açısına sahip.

Armstrong’a göre, kripto para sektörü halihazırda Amerika Birleşik Devletleri’nde düzenlenmiş bir endüstri.

“ICO’lar borsaların bir sonraki versiyonu.”

Brian, Coinbase’in New York’ta Bit lisansı alan birkaç şirketten biri olduğunu ve platformun birkaç eyalette para aktarıcısı olarak düzenlendiğini belirtti. Bir sonraki aşamada, yeni tokenlere muhtemelen biraz açıklık kazandıracak olan ilerleme aşaması olduğunu söyledi.

Ayrıca Brian, ICO’ların muhtemelen tüm borsaların bir sonraki versiyonu olduğunu söyledi.

Bence beş yıl içinde, yaratılan girişimlerin çoğu, ilişkili bir tokene sahip olacak çünkü bu, şu anda internetteki değerinizi gösteren bir şey.

Coinbase CEO’su ayrıca, platformlarına tokenlerini ekleyen teknoloji firmaları hakkında da konuştu. Firmanın broker-dealer aldığını çünkü tokenlerin menkul kıymetler olacağını düşündüklerini açıkladı.

Coinbase büyümeyi planlıyor

Brian:

Bu kesinlikle bizim hedeflerimizden biri. Şirketlerin Coinbase’e geldikleri bir geleceği hayal ediyorum; onların belirteçlerini çıkararak likiditeye ve çok sayıda trader’a sahip olabiliriz.

Armstrong’a daha sonra, platformun fiyat üzerinde büyük bir etki yaratmadan gelecekte nasıl daha fazla token ekleyecekleri soruldu. Ünlü CEO, Coinbase’in bu noktaya ulaşacağını çünkü önümüzdeki birkaç yıl içinde piyasada yüzlerce token olacağını söyledi. Brian ayrıca, Coinbase’in dünyanın her yerindeki insanların farklı kripto paralar kazanabilecekleri bir köprü olmak istediğini söyledi.

ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Grafiklerle piyasalardaki son düşüşe genel bir bakış: Toparlanma gelecek mi?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin