Stellar, EOS’u geride bırakarak 5. sıraya yükseldi
Stellar, EOS’u geride bırakarak 5. sıraya yükseldi

Stellar, EOS’u geride bırakarak 5. sıraya yükseldi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Coinmarketcap verilerine göre Stellar son günlerde ciddi bir ivme yakaladı. Stellar, EOS’u geride bırakarak 5. sıraya yükseldi.

Stellar yükselmeye devam ediyor

Stellar ($ XLM), boğa piyasasında alım satım yapan en popüler projelerden biri olarak görülüyor. Proje, yaklaşan bir fork ile birlikte yüksek işlem hacmi bekleyen Bitcoin Cash’ten sonra Binance’te işlem hacmi sıralamasında ikinci olarak yer alıyor. $ XLM, 8 bin BTC’ye sahip olan $ EOS ile kıyaslandığında 4230 BTC’nin üzerinde bir işlem hacmine sahip.

XLM’nin Coinbase’de listelenecek bir sonraki coin olma potansiyeline sahip olduğu ve fiyattaki artışın nedenin de bu söylentiden kaynaklandığı düşünülüyor.

XLM, önümüzdeki haftalarda Blockchain cüzdan sahiplerine 125 milyon dolarlık tokenle ciddi bir akış yakalayacak.

Stellar’ın haftalık görünümüne baktığımızda XLM’in 6 Kasım’da 0,24 dolar olan değeri pazartesi sabahı %1,32 oranında bir fiyat artışıyla 0,28 dolar oldu. Buna göre XLM piyasada pozitif kalan tek kripto para olmaya devam ediyor. Pazarın çoğunluğu dikkate alındığında ise haftalık görünümde piyasa fena halde kırmızı görünüyor.

Stellar Lumens, EOS’u geride bırakarak 5. sıraya yükseldi

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin