Önde gelen Bitcoin borsası Coinbase, bu 8 altcoin’i listeleyebilir!
Önde gelen Bitcoin borsası Coinbase, bu 8 altcoin’i listeleyebilir!

Önde gelen Bitcoin borsası Coinbase, bu 8 altcoin’i listeleyebilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Önde gelen Bitcoin borsası Coinbase, 8 altcoin’i platformunda listelemek için araştırdığını duyurdu.

Bitcoin borsası Coinbase, 8 altcoin’i listelemek için araştırıyor

Borsa, dünyanın her yerindeki müşterilere yeni kripto varlıklarının sunulmasını sağlamaya devam ediyor.  Borsa 8 altcoin’i listelemek için araştırdıklarını açıkladı. Bu altcoin’ler alfabetik sıraya göre şunlardır: AlgorandCosmosDashDecredMaticHarmonyOntoloji ve Waves:

Coinbase’in hedefi, teknik standartlarına ve geçerli yasalara uyan tüm varlıklar için destek sunmak. Zamanla, dünya genelindeki müşterilerimizin Coinbase üzerinden dolaşımdaki tüm dijital varlıkların toplam piyasa değerinin en az %90’ına erişebilmesini bekliyoruz. Bu vizyonu gerçeğe dönüştürmek için, güvenlik, uyumluluk ve projenin dünyaya açık bir finansal sistem oluşturma misyonumuzla uyumlaştırılması gibi faktörleri değerlendirmek için muhtemel varlıkları Dijital Varlık Çerçevemize göre değerlendiriyoruz. Bugün, bir dizi yeni varlık eklemeyi araştırdığımızı duyuruyoruz. Araştırma sürecinin bir parçası olarak müşteriler, halka açık API’leri ve bu varlıkları potansiyel olarak destekleyecek mühendislik çalışmaları yürüttüğümüz diğer faaliyetleri görebilir. Bu yeni varlıklar alfabetik sıraya göre, şunlardır: AlgorandCosmosDashDecredMaticHarmonyOntoloji ve Waves.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birik
7im, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin